sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Tuuppailua tauon jälkeen

...ja muuta touhuilua Roin kanssa, sekä todella paljon kuvia!

Mentiin tallille Venlan ja Helenan kanssa, ja tarkotus oli siis mennä kunnon koulua satulan kanssa ekaa kertaa tän tauon jälkeen. Polvi toimii siis ratsastaessa jo ihan moitteettomasti, joten ajattelin kokeilla ottaa reenaamiseen jo satulan mukaan ja tuuppailla ihan kunnolla. Ratsastan Roin nyt nämä neljä päivää yksin, kun Lotta ei ole maisemissa. Ihan mukava päästä nyt kertaheitolla kunnolla ponin selkään, kun taukoa oli kuitenkin jonkunverran.
Tein ratsastaessa aikalailla perusjuttuja, otin taas muutamat väistöt käynnissä ja ravissa, tosin raviväistöt ei meiltä vielä oikeen suju. Kokeilin myös laukanvaihtoja, jotka menivät tosi hyvin, sekä vastalaukkoja. Roi oli heti aluksi paljon paremman tuntuinen kuin eilen (lauantaina), ja oli koko tunnin pääosin tosi hyvä, ja saatiin laukastakin pyörivä ja monta kivaa pätkää.



alkuverkkoja pitkin ohjin




nää kuvat ei oikeen tuo ilmi sitä mun fiilistä tuolla selässä, mutta tyytyväinen olin poniin :)



hienosti poni jo vaihtaa laukkoja, vaikka rentoudesta ollaan siinä vielä aika kaukana :D

hyvähyvä



Tunti ei vielä tähän kuitenkaan loppunut. Otin satulan pois ja pidin pienen hengähdystauon, ja kävin vaihtamassa paidan hieman mukavampaan ja vähemmän hikiseen (..:D..), ja myös poni sai levähtää hetken. Tarkoitus oli siinä ottaa pari rentoa pätkää ja loppuverkkailla. Lopuksi menin vielä pelkällä kaulanarulla.



poni näki jotain jännää



tää kuva on jotenki tosi kiva, mut jotenki kans aika hassu :D

hurrrja







Monipuolisen päivän kruunasi vielä maastakäsintyöskentely loppuverkkojen yhteudessä. Tein taas pari perustemppua mitä Roi osaa, ja leikittiin seuraajohtajaa. Poni oli tosi hienona koko päivän :)
Huomenna (eli siis maanantaina joka on periaatteessa kyllä tänään. Kirjotan tän postauksen vaan tälleen keskellä yötä että älkää hätääntykö :D) tallille taas uskollisten kuvaajien kanssa, joten siitä tulossa seuraavaa postausta!


taas lähti lisää vaatteita pois päältä ;)


aihetta hymyillä ;)







laama :D


17 kommenttia:

  1. Wau! Roi näyttää ihan älyttömän upeelta noissa kuvissa! :o ootte tehny ihan mahtavaa työtä sen kanssa. ja näyttää myös et teillä on roin on hyvä olla, ja näyttää tosi tyytyväiseltä ja luottaa suhun! :) wau...

    VastaaPoista
  2. Mikä on muuten se teijän uusi putki?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja kamerana toimii?

      Poista
    2. meillä on tällähetkellä molemmilla omat kamerat, nii toi on siis niiko mun putki :D hehe joo oli pakko. 55-250mm ja kamera canon eos 600d (:

      Poista
  3. Hienolta näyttää ! Mahtava pari kyllä olette (:

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus, ja ihana pari ootte! <3

    VastaaPoista
  5. ihania kuvia ja saat roin menemään tosi hyvin :) itekki oon täs kattonu uutta objektiivia eos 1100d :en, mut en oo oikeen ymmärtäny, et käykö vaan tietty putki aina tiettyyn kameraan, vai meneekö sama objektiivi esim. kaikkiin canonin järkkäreihin? sori et tällee tää kysyn, mut aattelin et se menee täs samalla ku tota oon ny hetken aikaa miettiny :D kiitos kovasti jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo siis mulle siellä kaupassa sanottiin ku ostin ton putken, että kaikki canonin putket menee kaikkiin canonin kameroihin, tai siis järkkäreihin :D ja kiitos paljon! (:

      Poista
  6. Upeasti kulkee polle! Rennosti, mutta tarmokkaan näköisesti - juuri niin kuin kuuluukin! Sulla on todella kaunis ja rauhallisen näköinen istunta, pakko kysyä kenen opissa olet ollut? Ja mitä tavoitteilla sulla on tuon ponin kanssa? Sen näköistä menoa, että pärjäisitte erinomaisesti kouluradoilla :) Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voou kiitos tosi paljon! :o mutta oikeestaan mää oon käyny Roin kanssa vaan kahessa kouluvalkassa, jonkun Mintun ja toisen nimeä en muista, sitä ennen tietysti vaan ratsastuskoululla. Mää saan ite jotenki sen paketin aika hyvin kasaan, kun katson edellisen kerran kuvia ja kiinnitän moniin pikkuasioihin huomiota, ja ens kerralla korjaan niitä.. :) mulla on ainaki tähän mennessä ollu enempi tavotteena päästä kisaa esteillä, mutta tuo koulu meiltä selvästikin luonnistuu paremmin, niin oon kyllä harkinnu myös koulukisoja (: mutta tosiaan kiitos vielä ihan sikana kommentista!

      Poista
  7. Kivan monipuolinen postaus ja niin kivan näköistä menoa taas! ja kuvatkin taas aivan ihania.. :)

    VastaaPoista
  8. Todella kivan oloinen blogi!:) Sait juuri uuden lukijan! Kävisitkö katsomassa kaverini ja minun blogia?:D http:// hebbailuja.blogspot.fi/

    VastaaPoista