lauantai 12. heinäkuuta 2014

Tallipäivä Lotan kanssa



Taas mää täällä kirjottelen teille postausta! Tuleeko näitä jo liian tiheään?
Olin siis kuitenkin eilen Lotan kanssa tallilla, ja sen oli tarkotus olla jo niinku "mun tallipäivä", että Lotta on vaan kaverina kun en vielä kuitenkaan yksin saa siellä käydä. Mutta me sitten päätettiinkin taas tehdä videopostaus, joka löytyy tuolta alempaa, niin Lottakin osallistui ihan siihen. Kerrotaan taas siinä aikalailla päivän ohjelma ja miten meni, mutta jotain voisin tässäkin kertoa.
Mää siis halusin jo käydä tallilla, vaikka en juurikaan voi ratsastaa, niin juoksutin sitten Roita kun sitä tän jalan kans jo pystyn tekemään. Roi ei vielä oikeen handlaa tota liinassa juoksemista, eikä rentoudu siinä oikeastaan ollenkaan, mutta ihan hienosti se siinä jo juoksee ja tottelee käskyjä. Pari kertaa aluksi laukassa otti vähän lujempaa pätkää ja siinä kun yritin ponia hidastaa niin vaihtoi muutaman kerran ristilaukaksi. Tämän jälkeen kuitenkin rauhottu ja laukassakin meni hyvin ja rauhassa.










ötökkä kiusas



Loppuverkat tein selästäkäsin, eikä polvi häirinnyt juurikaan. Otin muutaman ravipätkän ja sitten loppukäynnit. En mää sillä vasemmalla jalalla uskaltanut juurikaan mitään tehdä, vaikka ei siihen edes koskenut. Mutta varovasti pitää nyt lähtä liikkeelle niin sitten loppu kuusta saatan päästä jo vähän kunnollisemmin ratsastamaan.




kipikipi

hieno!



Sitten vielä se videopostaus! Tälläkertaa Lotta kokosi sen, ja siitä tuli nyt aika pitkä. Mutta meillä oli niin hyvät jutut että kyllähän te tuon jaksatte kattoa ;) Okei joo toi on ehkä teijän oudoin näkemä videopostaus, meillä on vähän oudot jutut :D Vähän lapsellista menoa, mutta antakaa anteeks, nautin vielä muutaman viikon siitä että oon 14! Mutta pääasia kai on että hauskaa meillä oli tota kuvatessa (:


 

21 kommenttia:

  1. camoon, mää oon 17, että kyllä sitä lapsi voi olla siihen asti ainaki ku on täysikänen ;)

    VastaaPoista
  2. Huom! Lapsi voi olla aina vaikka ikä ois mitä! ;) ei mustakaan uskois että täytän kohta 18 :D

    VastaaPoista
  3. tää oli ehottomasti teidän paras videopostaus, just sopivan pitkä eikä ainakaa ollu tylsä :D ei mua ainakaa haittaa yhtää et tulis vaikka joka päivä postaus, näitä on niin mukava aina lukee!

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä on just ihana, että postailet näin usein ja se, että teette tallipäivä videopostauksia on vaan plussaa, koska muuten teette niitä aika harvoin. Tää oli kyl munki mielestä teijän paras videopostaus ku olitte niin ihanan ilosia ja tästä tuli itekki hyvälle tuulelle :) tän pituuski oli just sopiva ja tätä ihan mielellää katteliki !

    VastaaPoista
  5. Tää oli just hyvä! Koska te molemmat olitte sillee just luonnollisia tai enosaa selittää sillee ettette ollu kauhee "jäykkiä" vaikka puhuitte kameralle XD joo mitä mut tuli hyvä fiilis itellekki ku katto tätä:) lisää vaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mää aina valitan Lotalle ku se ei ossaa puhua näis luonnollisesti, mut nyt vissii onnistu :D joo kiitti Mappee! (:

      Poista
  6. Tosi kiva videopostaus! Pitääpä kattoa jo toiseen kertaan :D

    VastaaPoista
  7. Jee tää oli taas oikein kiva! Niinkun aina nää sun/teijän videopostaukset.. :) Kivan pitkä ja semmonen monipuolinen, jaksoi tosi hyvin kattoa mielenkiinnolla loppuun asti!

    VastaaPoista
  8. aika pahapeppu ku ratsastit ;) tää oli hyvä hei!

    VastaaPoista
  9. Meet nii hyvin Roilla :/ Mut tosi kiva postaus :)!

    VastaaPoista
  10. Ei tuu liian tiheään postauksia ko mää luen vaikka joka päivä viis postausta jos vaan teet :-D muttamutta tosi kiva video !

    VastaaPoista
  11. tässä kattelin vanhoja videopostauksia, niin onko tässä tarkoituksella äänet poissa? ((:

    VastaaPoista