maanantai 7. maaliskuuta 2016

Minä kisoihin?

Arvatkaapa kenellä on lauantaina kisat? Jep, mulla!Perjantaina olin tavalliseen tapaan tunnilla, ja pääsin pitkästä aikaa hyppäämään Bassella. Tajusin siinä sitten, että nehän olivat tosiaan viimeiset treenit ennen kisoja, koska ens perjantain tunnilla on koulua ja lauantaina onkin jo itse kisat.
Ilmottauduin siis tässä jokunen aika sitten Bassella ousan järjestämiin estekisoihin, luokkaan 60-70cm. Ajattelin aloittaa suht matalasta, koska edellisistä kisoista onkin jo vierähtänyt melko kauan, ja mua jännittää ne jo nyt tosi paljon. En ollut kerennyt edes ajatella koko kisoja ennen viime tuntia, mutta kun treeni meni aivan tosi huonosti, niin alkoi ne kisatkin jännittää ihan tosissaan.

Tunnin tehtävään kuului kaksi estettä kolmikaarisen kiemurauran varrella, linja ja yksittäinen okseri. Bassella oli vähän turhan paljon virtaa, varsinkin kun esteet nousivat niin ponin vauhtikin kasvoi. Muutenkin tuntui ettei mikään oikeen onnistunut, kun pitkään meillä on mennyt jo aika hyvin ja nyt ei sinne päinkään. Kerran poni luikahti esteestä ohi ja kerran jouduin itse kääntämään pois ja tekemään ympyrän, kun vauhtia oli liikaa. Myöskään laukat ei aina vaihtunut eikä Basse oikeen kuunnellut mun apuja. Toisen pitkänsivun yksittäinen este taisi olla ainoa jolle hypyt onnistuivat.
Uhkasin siinä sitten jo perua ilmottautumiseni, mutta opettaja sanoi ilmoittavansa mut uudestaan jos perun.. :D Ollaan me kuitenkin Bassen kanssa jo monta kuukautta treenattu, niin enköhän mä yksistä kisoista selviä kun tollanen poni on alla. Vaikka mua jännittääkin tosi paljon, niin kisatilanteet on aina myös tosi hauskoja ja hyvää kokemusta tälläiselle, joka ei oo vielä hirveästi kisannut.

Kuvia ei viime tunnilta ole, mutta lyhyen koosteen tein. Kiitos taas Ankulle kuvaamisesta!Mun viime kisat ajoittuvat tosiaan noinkin kauas, reilusti yli vuosi kerennyt tässä vierähtää. Tavoitteena nytkin saada vaan puhdas ja hyvä rata, koska sillä jo ansaitsee ruusukkeen.
Ajattelin muuten tehdä kisapäivästä jonkunlaista myday videota / videopostausta, miltä kuulostais? Kertokaahan kommenteissa jos haluaisitte että kuvaan sellasen, palataan seuraavan kerran Desvan kuulumisten parissa!

23 kommenttia:

 1. Kuvaa ihmeessä joku myday!
  Hyvältä tuo teidän meno näyttää, sovitte bassen kans tosi hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus, tykkään jotenkin hurjan paljon sun blogista ja tyylistä kirjoittaa postauksia :) Kisaaminen on varmasti jännää, toivottavasti teillä sujuu hyvin! Jaja tuo MyDay olisi myöskin ihan huippu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! Kiitos tosi paljon :) ❤️

   Poista
 3. myday ois tosi kiva! Tsemppiä kisoihin! :)♥

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä kisoihin:) TÄMÄ EI SITTEN OLE NEGATIIVINEN KOMMENTTI, olet aika monesti sanonut, että joudun kääntään pois ennen estettä. Sanooko opettaja siitä mitään ,kun meille on sanottu ettei missään nimessä saa kääntää hevosta pois ennen estettä tai edes puomia, ettei ne ala itse meneen sitten ohi:d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on sanonu ja tiiän itekki että teen väärin.. :D mua vaa pelottaa sen ponin puolesta jos se kaahottaa esteelle tai askeleet ei passaa että me kaadutaan ja ponille käy jotai.. Mutta siis kiitos kommentista ja tsempistä! (:

   Poista
 5. Tosi kivasti tellä menee! Tsemppiä kisoihin, hyvin ne menee:)

  VastaaPoista
 6. Myday kisapäivältä ois ihan super kiva! Onnea teille kisoihin :)

  VastaaPoista
 7. Onnea kisoihin, hyvin ne menee! :)

  VastaaPoista
 8. Tee kisavideopostaus!! Semmosia on kiva kattoa! Ja tsemppiä sulle kisoihin!!

  VastaaPoista
 9. Tiedän tunteen kun juuri ennen kisoja tunti ei onnistu yhtään! Heppa ei kuuntele,laukat ei vaihdu ja esteistä ohi meneminen x)
  Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut ehkä ne kisat menee sit hyvin ku treeni huonosti ;) kiitos!

   Poista
 10. Oi ihana et meette ponin kanssa kisohin. Tsemppiä! Joo te ihmeessä joku videopostaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon taas super kivasta kommentista! :)

   Poista
 11. Tsemppiä kisoihin! Kivasti kyllä meette Bassen kaa :) MyDay ois kiva siltä päivältä! c:

  VastaaPoista
 12. Hyvältä näyttää ja onnea kisoihin! (:

  VastaaPoista