sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

MyDay kisapäivältä!

Kuvista kiitokset Anni-Noora Niemelä, Ida Turpeinen ja Joanna Kuosmonen!


Lauantain kisoista selvitty, ja ihan ehjin nahoin! Tulos ei ollut ihan toivottu, mutta kokemusta rikkaampana lähdettiin kotiin. Postauksen lopusta löytyy paljon toivottu myday-video, johon sisältyy myös kisarata. Sen enempää kisapäivästä en tässä ala kirjoittelemaan, koska videolla kerron kaiken oleellisen, mutta itse radasta voisin muutaman sanan sanoa näin alkuun.

Olin tosiaan Bassen toinen ratsastaja tuolle päivää, se meni siis kaksi rataa. Ensimmäisen radan se meni tosi rauhassa ja hienosti, ja tietysti mulla oli sitten hirveät paineet kun kaveri sai ensin onnistuneen radan. Vielä verkassa Basse oli mullakin tosi rauhallinen, mutta en tiedä alkoiko sitten väsymys painaa vai miksi mun kans sillä tuli niin hirveä kiire, kun meidän radastahan ei tullut sitten yhtään mitään. Heti ensimmäisen esteen jälkeen vauhti lähti kiihtymään, ja tultiin linja neljällä laukalla vaikka tarkoitus oli tulla viidellä. Kaarteissa kaaduttiin hirveästi sisään ja ihan hirvitti, että millon poni kaatuu. Nelos ja vitos esteen välissä laukka vaihtui vääräksi ja mulla ei ollut selässä mitään sananvaltaa vauhtiin, joten vitosesta mentiin ohi. Toisella yrityksellä päästiin yli vaikka tultiinkin vähän pohjaan, ja seuraava hyppy lähti sitten taas aivan liian kaukaa, kun vauhtia oli jälleen liikaa.
En voi sanoa etteikö olisi radan jälkeen ärsyttänyt, oikeastaan aika naurettavankin surkea oli tuo meidän suoritus. Katselin tänään vielä seuran sivuilta tuloksia, ja tajusin siinä sitten että mehän hävittiin koko luokka.. :D Vaan kahdella mun lisäksi tais tulla virhepisteitä, ja koska mulla oli tuon ylimääräisen kierroksen vuoksi hitain aika, se teki meistä viimeisiä.

Tämä ja kaksi seuraavaa kuvaa on verkasta, loput radalta. :)



:D ♥


Maneesilaatu ei valitettavasti ole kauhean hyvä, pahoittelut siitä..






Tällä kertaa ei ihan tavoitteet toteutunut, mutta odotan jo seuraavia kisoja että pääsen ratsastamaan paremmin. Nyt mulla on muutenkin treenimotivaatio korkealla, ja haluan saada mun ja Bassen menosta varmempaa ja tasaisempaa.

Ihan tyhjin käsin ei kuitenkaan kisoista lähdetty, sillä meidän surkealla suorituksella ansaittiin sentään tsemppipalkinto :D Vähän naureskellen kuulutuksen kuultuani menin sitä hakemaan, mutta piristi sentään mun vielä vähän ärtynyttä mieltä. Kiitokset myös Tiitulle joka kuvasi verkan ja radan!




Kertokaahan mitä tykkäsitte videosta! :)

28 kommenttia:

  1. Meette hyvin Bassenkaa ja tuo video oli ihan sika kiva! Mulla vaan tullee jotenki tyhmästi että tossa videossa kuva tulee jälessä tai sillee :S En sitte tiiä että onko se mun puhelimesta vaa kiinni. Mutta tee ihmeessä useemminki mydayta oli tosi kiva kattoo :) Tsemppiä seuraaviin kisoihin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on vaa puhelimesta kii, mulla ainaki toimii :D harmi jos sulla näky sillee! Mutta kiitos ihan tosi kivasta kommentista, kiva jos tykkäsit! (:

      Poista
  2. Ja piti viel sanoo että tuo Bassen hypoytyyli on jotenki ihana ja tuo ilmavara :D Ponilla ois kyllä varmaan ponnua vaikka mihin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sillä on kyllä tyyli hallussa, ponnua löytyis varmasti isoihinki ratoihin! :D

      Poista
  3. ne meni hyvin ekoiksi kisoiksi,tästä on hyvä jatkaa. ja ei aina tarvi ottaa kisojakaan niin tosissaan niinku itekki kn vaan huvikseen kisoissa ja tällee :D mutta hyvä te!

    VastaaPoista
  4. Kiva video! Tiiätkö vielä yhtään, millon pääset seuraavan kerran kisaamaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavat kisat taitaa olla jo ens kuussa, mut ne on koulukisat nii niihi en varmaa osallistu :D estekisoista en vielä tiiä. & kiitos! (:

      Poista
  5. Voi mä niiii tiiän ton tunteen ku 4vp tulee kiellosta. Sitä syyttää vaan itteä ku ei tajunnu ratsastaa paremmi :D Ei siinä, varmasti ensi kisoissa sitten paremmin, tai ainakin kovrmmalla yrityksellä :D Muuten teidän meno näyttää kivalle, tykkään niiin super paljon sun blogista ja kiinnostaa myös tosi kovasti seurata sun ja Bassen kehittymistä, vaikka ratsastuskoulun ponihan se vaan on :). Tähän samaan kommenttiin, alat vissiin Desvalla nyt ratsasteleen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jäi kyllä tosiaa ärsyttää :D mutta niimpä & tosi kiva kuulla, kiitos super kivasta kommentista! Ja joo kyllä se ois tarkotuksena :)

      Poista
  6. Hyvältä näytti teidän meno!

    VastaaPoista
  7. Ei tuo nyt mitenkään erityisen huonolta mun silmään näyttäny, hienoja ootte! tosi kiva video & ihania kuvia ❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon super kivasta kommentista ihana! ❤️

      Poista
  8. Kiva postaus! Tosi siististi ratsastit kuten aina, vaikka poni oli melko reipas:)

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva video! Ainakaan näin videossa mun mielestä teiä meno ei näyttäny pahalta, hyvin menit! :) Oot kehittyny tosi nopeesti Bassen kaa ja teiän menoa on ilo kattoa c:

    VastaaPoista
  10. Basse ajatteli, että mennään kovaa ja korkealta, mitä sitä hidastelemaan turhia :'D Hienosti teillä meni ja seuraaviin kisoihin sitten voi aina korjailla virheitä. Tsemppiä treeneihin, ootte huippuja :3 Muistan omat ensimmäiset kisat entisen vuokraponin kanssa ja tuli myös kielto omasta mokasta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.. :D kiitos paljon taas tosi ihanasta kommentista Emilia! c:

      Poista
  11. Hyvältähän tuo meno näyttää, ainakin mun silmään! Ei se haittaa vaikka kielto tuli, ens kerralla sitten paremmin :) Tekemällä oppii. Teidän yhteistyötä on tosi kiva katsoa, basse sopii sulle super hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla & jep, nyt vaan treenaamaan ja ens kisoissa sitten paremmin! Kiitos paljon tosi kivasta kommentista :)

      Poista
  12. Teidän menohan näyttää todella hyvältä! Sulla on kaikki taidot ja tiedot hallussa ja sen näkee, sun pitää vaan alkaa uskoa itseesi enemmän ja luottaa siihen että pystyt siihen! Paljon tsemppiä jatkoon bassen kanssa!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiva kuulla että oot tota mieltä! Kiitos ihan super paljon!! :')

      Poista
  13. Osaatko sanoa, että kumpi on parempi canon eos 700d vai 600d? Pelkkää runkoa etsin ja halvin hinta minkä löydän 700d:stä on 504e ja 600d:stä 608e. Oon luullut, että 700d on parempi, mutta tuo 100e hintaero sanoo jotain muuta :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kalliilta kuulostaa muutenki, ku mä ostin ton mun 600dn joskus kolme vuotta sitte nii sen sai reilulla 400 eurolla :D mut kyllä ton 700dn pitäs olla parempi, vaikka ite oon myös ollu tosi tyytyväinen toho mun 600dhen ja hyvällä putkellaha loppupeleis on varmaa eniten merkitystä! :)

      Poista
  14. Ostatko Bassen nyt kun se myydään!? Voi ei, se on niin hyvä poni sulle!!

    8-vuotias, kuvankaunis pikkuponi (139cm) Suomen estekärkeen

    Myydään hieno tanskalainen poniruuna. Estepuolella valtavasti skouppia, hyppy ei lopu kesken! Poni on ollut meillä opetuskäytössä vajaan vuoden ja hyppää jo nyt vaivatta tuntiratsastajien kanssa tehtäviä 110cm-tasolla, vaikka on tällä hetkellä vailla hyppylihaksia ja säännönmukaista treeniä/valmennusta.

    Isot, hyvät liikkeet, hevosmainen, joten sopisi kyllä startata kouluakin tai vaikka kenttää. Virallinen mittaustodistus 139cm.

    Sopii hyvin kilpauraansa aloittelevallekin ponikuskille - ei kieltele turhia, ei kiikuta, kaikentasoisten hypättävissä ja ratsastettavissa, meillä ollut jatko 1 -tunneista lähtien kaikilla. Reipas ja energinen ratsastaa, ei kuitenkaan kuuma. Ei tee tyymyyksiä, ei hypi pystyyn.

    Fiksu, nuori kaveri, jolla myös mm. pelattu hevosjalkapalloa ja ollut käytössä myös leikkitunneilla. Maastossa toimii hyvin, menee ojat ym. vetohevosenakin.

    Hoitaessa alkanut kiukuttelemaan, ei tykkää vaihtuvista hoitajista (on kuitenkin tälläkin hetkellä kytkettynä lastenkin hoidettavissa). Meille tullessaan tykkäsi kaikista rapsutuksista - on siis perusluonteeltaan ihmisrakas ja kiltti.

    Kengitys, lastaus, kuljetus ym. hoitotoimenpiteet sujuu helposti.

    Koulupuolella koulutustaso on tällä hetkellä HeB, osaa myös HeA:n asioita, mutta kokoamisaste ei vielä HeA-radalle riittävä.

    Nyt vielä tosi edullinen tasoonsa nähden, koska meillä ei ratsastuskoulussa ole ollut mahdollisuutta tehdä tuloksia. Hypännyt vain pikkuluokkia omissa harjoituskisoissa.

    Hp. 12 000€

    Askellajivideo sekä muutama hyppy isomman kuskin kanssa:

    https://youtu.be/wQm0iNTlpUo

    https://youtu.be/PHMCojfRF_U

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon nähny ton, sain tänää kans tietää.. Haluaisin ton ponin enemmän ku mitää, mut ei mulla oo varaa ostaa / pitää sitä :( tää on iha kauhee tunne ku joutuu vaa oottaa et joku ostaa sen, eikä ehkä enää ikinä tuu näkee sitä..

      Poista