lauantai 15. maaliskuuta 2014

Eilisen aurinko


Moikka!
Aattelin tehä tällasen pienen kuvapostauksen, kun tallilla tässä yks päivä otin pari kuvaa :) Tosin kukaan ei oo pitkään aikaan päässy kuvailee mua ja Roita, mutta tähän väliin tämmönen postaus.
Tännekkin viimein tuli kevät, kaikki lumi suli tosi nopeesti pois, ja ollut ihanan aurinkoisia päiviä, hieman tuulisia vain. Kenttä on nyt tosi hyvässä kunnossa, ja siinä on ollut hyvä mennä. Ekan kerran kun päästiin käyttää taas koko kenttää, ja siltä pieneltä pääty-ympyrältä pois, Roi oli jotenki hirveen huono.. Tuuli ihan kauheesti, joka häiritti myös mua itteä tosi paljon. En saanu Roita missään vaiheessa koko kropan läpi rennoksi, mutta ajoittain tuli ihan hyviä pätkiä. Lopuksi laukassa, kun laukkasin päädyssä vasempaan kierrokseen, jos yhtään asetin sitä enemmän ja olin ulkopohkeella mukana kääntämässä (niinkuin yleensä kuuluu ympyrällä ratsastaa) portille päin mentäessä Roi puri kuolaimeen kiinni, vaihtoi laukan, ja veti hirveen spurtin portille tai suoraan pahki aitaan... Lopulta saatiin kuitenkin jotenkuten onnistunut laukkapätkä, ja lopetin siihen. Ei ollut kyllä ponin eikä ratsastajan kummankaan paras päivä. Mutta eihän sitä aina voi onnistua, eihän? Pääsin myös menemään taas hetken Epolla :)


haha, kui typerän näköne :D



Perjantaina, eli viimeksi kun ponilla menin, se oli taas tosi hyvä! Aivan eri maata tuon aijemman tunnin kanssa. Aluksi piti kuitenkin ratsastaa pitkät alkuverkat, että poni rupes rentoutuu. Mutta sitten kun se rentoutu, sitä oli tosi helppo ja miellyttävä ratsastaa. Laukassakin meni rauhassa ja ajoittain tosi hyvin selkää käyttäen. Lyhensin välillä laukkaa myös kunnolla, ja saatiin tehtyä tosi pieni ympyrä laukassa, jos sitä ees ympyräksi voi sanoa, olin oikeesti yllättyny! Kyllähä me kuule kohta vedetää oikee laukkapiruetit ja kaikki.. ;) hahah. No mutta kuitenkin, tosi tyytyväinen olin taas poniin! Ei sen enempää tästä, kun kuviakaan ei ole.
Ainiin! Roilla oli tuolloin perjantaiaamuna myös raspaaja. Itse en paikalla ollut, mutta ei kuulemma sen suurempia piikkejä ollut, jotain pientä vaan. Varmaan tämäkin teki sitten ratsastuksesta mukavampaa, kun suu oli tarkistettu ja hyvä :)



varjo pilas kuvan :c



haukuttii yhessä
häikäsi
varmaan ekaa kertaa saatte postaukseen muitakin kun heppakuvia!
en nyt tiiä kuinka montaa nää kiinnostaa, mutta laitoimpahan silti

otettiin siis mulle uutta facebook profiilikuvaa, tämän valitsin ;)

"fakin tuuli mee pois, pilaat mun hiukset!"


tämmösiä oli suurin osa kuvista..


XD



nytpä täällä näyttääkin taas tältä...

Tosiaan sellasen viikon kerettiin ihanasta keväästä nauttia, koska tänään rupes taas päivän mittaa sataa lunta. Onneksi tuota ei nyt hirviästi vielä ainakaan oo, ja toivotaan ettei tuukkaan! Täysin tervetullut se kevät jo olisi, ja voisi tulla myös jäädäkseen.
Tässäpä oli nyt jonkun näkönen kuvapostaus, mutta kyllä tuota tekstiäkin ihan mukavasti tuli. Oon kans aatellu, että voisin tehä jonku sellasen postauksen, johon laittaisin jotain julkaisemattomia videoita mitä oon tässä tehny, ja ehkä joitain vanhoja mitä mulla ei ole enää tubessakaan, kiinnostaisiko? :) Tarkoitus ois tässä tehä myös joku postaus Ronasta, kun videonkin siitä tein joku aika sitten.
Mutta palaillaampa, katotaan sitten minkälaisen postauksen merkeissä!

11 kommenttia:

  1. Joo niitä videoita! Ja oikeesti oot ihan täydellinen, oot niin kaunis että huhhuh ja ratsastat niin hyvin että huhhuh ja teet niin hienoja videoita että huhhuh ja kaikkee :o

    VastaaPoista
  2. Oot niin kaunis!:) Tekisin mitä vaan etttä voisin olla yhtä kaunis kuin sä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei, mitä tämmöseen voi ees vastata.. :') kiitos tosi paljon! en tiiä ees mitä sanoa, mutta näin ihanat kommentit piristää oikeesti !

      Poista
  3. oo meri niin kaunis!! tosi kiva ku muitaki kuvii ku hevosia(:

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Kun kirjoitit näin: "Tarkoitus ois tässä tehä myös joku postaus Ronasta, kun videonkin siitä tein joku aika sitten." niin tarkoitit varmaan Roista? Ei pahalla, kunhan ajattelin vaan! Ihana paita sulla noissa kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rona on nuitten koira... facepalm:DDDDD

      Poista
    2. haha niin tosiaan Rona on meijän koira :D mutta et tiennyt joten ihan ymmärrettävää oli tämä väärinkäsitys! ja kiitos (:

      Poista
  5. Joo tee todellaki postaus vanhoista videoista!:) ihania kuvia ja ratsastat tosi hyvin!

    VastaaPoista