torstai 26. kesäkuuta 2014

Paljon kuvia ja asiaa!

Moikka! Taas alkuun pahoittelut postaustauosta, mutta ei ole kertakaikkiaan ollut mitään materiaalia postata. Tänään kuitenkin olin tallilla Pihlan kanssa, ja se on nyt muutaman viikon täällä ja pääsee kuvailemaan mua sitten useamminkin! Kiitokset siis Pihlalle ihanista kuvista :)



Roilla oli pari päivää sitten rokotus, ja siksi kaks vapaa päivää, tänään ekan kerran ratsastettiin sen jälkeen. Poni ei siis saanut tulla hikeen ja menin vain rennosti, jätin laukat kokonaan pois eli tällä kertaa pelkästään käynti- ravi työskentelyllä mentiin.
Alku tunti meni lähinnä Pihlan kanssa kuulumisia vaihdellen ja muuten vaan keskustellen kaikkea järkevää.. :D ja samalla sitten hölköttelin ympäri kenttää. Tämän jälkeen aloin työstämään käyntiä ja otin siinä parit väistöt, jonka jälkeen jatkoin ravilla. Aluksi sai jonkun aikaa tunnustella että löydettiin yhteinen sävel menoon, mutta Roi tuntu alusta asti heti kuitenkin melko hyvältä. Työstin ponia aina pikkupätkissä enemmän, jonka jälkeen aina pitkät välikäynnit ettei mene liian rankaksi. Saatiin ihan superkivoja pätkiä, ja loppu tunnista poni oli tosi hyvin avuilla ja läpi, satulassa istuminenkin oli jopa melko nautinnollista, joka on todella ihme sillä Roilla on aivan kamala ravi. Roi tuntui aivan todella mukavalle ja sitä oli tosi hyvä ratsastaa, harmitti sinäänsä kun ei voitu enempää työskennellä tai ottaa laukkaa, olisi ollut kiva kokeilla toimiiko se yhtä hyvin siinäkin. Mutta hirmu hyvä fiilis jäi tosta tunnista!

alkuun pari näinkin kaunista poseerauskuvaa
XD laama


no oli se iha hienonaki ;)




ai että mikä könötys... hirveet ongelmat aina tän istunnan kans

ponia pystyy jo vähä kokoaakki!




välikäynnit

taas vaihteeksi tähän suuntaan paljon enemmän kuvia




loppukäynnit hoitikin sitte joku muu ;)
haha Pihla iha pikkune

keskittynyt olennaiseen

Tarkkasilmäsimmät saattokin ehkä huomata uutta väriä mun hiuksissa ;) mutta älkää säikähtäkö, nuo kestää vaan noin viikon, en siis laittanu mitään kestoväriä! Tulipahan kokeiltua jotain uutta.
Käytiin sitten kentällä tekee vielä vähän maastakäsin juttuja, ja pellolla ottaa pari kuvaa. Ne onnistu musta tosi kivasti, ite tykkään ihan sikana! Niitäpä sitten seuraavaksi.


nauratti


tää on musta jotenki sulonen :)


pitihä sitä vähä käyä selässäki poseeraa ;)



poni heti kävelemässä portille..

..ja syömään







harmi ku tää on tarkentanu ennemminki muhun eikä Roihin!



Sellasta asiaa vielä tähän loppuun, että olisiko innokkaita bannerin tekijöitä? Olisin nimittäin kesäisemmän bannerin tarpeessa! Jos bannerin tekijöitä löytyy, niin haluatteko että teen postauksen johon oon valinnu kuvia mitä banneriin haluan, vai että te ite katotte näistä uusimmista postauksista kuvat? Mulle passaa ihan miten vaan, voin tosiaa laittaa itekki teille ne kuvat, jos vaan innokkaita tekijöitä löytyy! :)

16 kommenttia:

  1. Ahahahah kiva toi datauskuva.. XDDD hyvä, että tuli onnistuneita posekuvia ;) ainaki tapitti hyvin ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja aivan mahtavia kuvia! Tykkäsin jotenki toosi paljon tästä :-)!! + kommentointi on jääny vähäiselle sun blogissa ku ei oo oikein kerinny :( ja huomaa taas et ootte jollain tavoin kehittyny! Hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi kiitos paaljon mappe! kiva ku kommentoit :--)

      Poista
  3. roi näytti menevän tosi hyvin ja noi kuvatki oli tosi kivoja :)

    VastaaPoista
  4. Joo tee semmonen postaus! Teen sulle kyl innoissani bannerin!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu laitan ne banneri kuvat heti ku kerkeen! kiva :)

      Poista
  5. Kiva postaus oli taaskin! :D Noi kaikki kuvat on kyl kivoi mut noi peltokuvat on vaan niin ylisöpöi! ♥

    VastaaPoista
  6. voiii aivan ihania kuvia! ja hienosti näytttää poni kulkevaan.. :)

    VastaaPoista
  7. Kanttis varmaa laittaa hiukset kiinni kun ratsastaa. se on siistin ratsastajan merkki! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on kyllä yleesä aina hiukset kiinni xd nyt vaa jäi laittamatta :D

      Poista