lauantai 14. kesäkuuta 2014

Täydellinen päivä

Moikka, nyt olis sitten rippileiriltä kotiuduttu! Kyllä muuten oli hauskaa! Saatte nyt pienen kuulumispostauksen tähän väliin, huomista konfirmaatiota odotellessa ;)
Palataampa nyt siis leiriä edeltäviin tunnelmiin, viime viikon torstaihin. Ratsastin nimittäin sillon Roin, oli mahtavan lämmin ilma ja päätin mennä ilman satulaa. Sopivasti Taija ja Ansku olivat myös tallilla, ja Ansku nappasi muutaman kuvan meistä alkutunnista.

haha tää ilme :D




Ensin menin hetken kentällä, verkkasin ja otin pikkupätkät laukkaa, ja tämän jälkeen siirryin pellolle. Roi tuntui tosi kivalta jo aluksi, ja pellollakin meno oli mukavan letkeää eikä ponilla ollut kiire mihinkään. Aijemmin en ole tykännyt Roista yhtään pellolla, enkä ole sillä sitten juurikaan peltoillut. Tähän asiaan on tullut kuitenkin muutos, luotan poniin täysin myös pellolla, se ei enää pelleile eikä lähde käsistä. Tänäänkin meidän treenailut jatku peltoilun merkeissä :) Ja ette usko, tuona torstaina menin Roilla ensimmäistä kertaa myös ilman varusteita pellolla, siis kokonaan varusteetta, vain kaulalla oli naru! Otin kaikki askellajit läpi ja Roi pysyi hyvin pellon päässä pienellä ympyrällä. Tämän jälkeen pysähdyttiin hetkeksi vain nauttimaan ilta-auringon lämmöstä, ja no, Roi söi.
Tämä kaikki sisältyi siis oikein mukavaan iltaan, ja silloin ajattelin, että täähän on melkeen täydellistä.


annoin ponin taas liikkua matalassa ja rennossa muodossa, ei menty ollenkaan rankasti

tuo mun pään könötys kyllä häiritsee mua itteä ku katon näitä kuvia!


nyrkit pystyyn..

Viime viikolla oltiin myös Pirpan kanssa Hannalla, ja käytiin takkurannassa ja kattomassa Akua, niin saatte tähän vielä pari kuvaa sieltä. :)

heh, yritettiin just seistä mahollisimman ison näkösesti, että poni näyttäis iha miniltä :D

aaw ♥
poniposse ;)

Tässäpä oli nyt pieni postaus viime viikon tapahtumista, kun sain nää kuvat nyt :)
Hui, vähän jännittää huominen konfis! Mutta palaillaampa!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) ja hahah muistan ku ite jännitin konfirmaatiota ihan hulluna ja olin ihan varma että se ehtoollisleipä juuttuu mun kurkkuun jne mutta eheei se oli ihan helppo ja mukava tilaisuus :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos (: ja aa määki vasta eile ku meillä oli se harjotus nii olin sillai ounou emmää osaa, sitä enne en ollu ees aatellu asiaa :D ehkä se menis hyvi!

      Poista