perjantai 4. heinäkuuta 2014

Bannerit! + muuta blogin jatkosta

Moikka taas!
Niinku viime postauksessa sanoin, aattelin laittaa nää muutkin bannerit näytille, kun tällä kertaa niitä tuli vain muutama. Ja samalla kiittää kaikkia tekijöitä! Kiitos siis kaikille, kun viitsitte käyttää aikaanne näihin :)
Mun oli tosi vaikee valita minkä laittaisin komeilemaan tuohon blogin yläosaan, jotenki päädyin sitten tuohon Piritan tekemään. Voisinkin siitä ensimmäisenä kertoa muutaman sanan. (:

1. (nää ei tuu sit missään järjestyksessä) Piritan blogi, ja hänen tekemä banneri
Pirita anto mulle oikeestaan tän bannerin parilla eri tekstillä vieläpä, mutta tää jotenki kolahti. Teksti on tosi kiva, ja kuviot sen ympärillä. Hyvät kuva valinnat, varsinki reunimmaiset! Melko tarkasti rajattu, ja muutenki kokonaisuus on musta hirmu kiva :)




2. Ellin blogi & banneri
Elli teki tän bannerin jo oikeestaan ennenku olin edes laittanut tänne ne kuvat mitkä banneriin haluan, mutta hyvin hänki oli osannu kuvat valita! Kuvat on aseteltu kivasti, ja muutenki hieno kokonaisuus. Ainut mitä tässä tekisin erilain, olis tuo teksti. Siinä vois olla joku muu fontti, en tiiä miks toi ei oikeen kolahtanu muhu :D Mutta tosi kiva banneri silti!



3.  Anniinan tekemä banneri
Siis mää niin rakastuin tähän! Tässä on hirveen kiva idea, enkä oo aijemmin samanlaiseen törmänny. Tässäki onnistuneet kuva valinnat, ja toi sydän on niin sulonen :'D Ainut miinus on tuo teksti, koska fontti on tuollanen normaali, mutta ei kyllä mua oikeestaan haitannu, tää on hirmu kiva ja sellanen erilainen!



4. Jatan blogi & banneri
En osaa sanoa näistä hirveenä mitään eriä, mutta tääki on kiva banneri! Hienosti nuo kuvat laitettu silleen että olis niinku sama pelto tuolla takana. Jotkut reunat tää olis ehkä kaivannu tai jotain muuta sellasta pientä, mutta ihana tääki :)



5. Lauran blogi & banneri
Mää oikeestaan erikseen pyysin Lauraa taas tekemään mulle bannerin, koska Lauraan voi aina luottaa että saa tosi kivan bannerin, mutta nytten kun oli myös pari muuta halukasta niin tällä kertaa tää ei päässytkään oikeaksi banneriksi. Tosin olisi hyvin voinut, tää on melkeen samanlainenkin kuin nykyinen, mutta en jaksanut alkaa koko blogin mallia valitettavasti muuttamaan, kun tää ei nykyseen sopinu. Tykkäsin tuosta tekstistä paljon ja muutenki tää on oikeen hieno :) Ainut että tää on jotenki "synkkä" kun on tuollanen haalia, mutta ei tuommoset pikkuviat mitään haittaa, tykkään!



6. ja viimenen, ei kuitenkaa vähäsin ;) Sannin tekemä banneri
Tää onki sitten iha erilainen ku nää muut. Ja hirveenä tykkään! Nuo pallot on tosi kivoja ja teksti on hyvän värinen ja fontista tykkään :) Ainut missä olis ollu parantamisen varaa, olis tuon yhen kuvan rajaaminen, ja keskimmäisen kuvan yläreunaa olis voinu häivyttää enempi. Kuitenki tosissaan mietin myös tän laittamista banneriksi, sen verran hieno kyllä on!



Kiitos siis vielä kaikille tekijöille!




Sitten tähän ei niin mukavaan asiaan. Niinkuin kerroin edellisessä postauksessa, loukkasin polveni tässä pari päivää sitten aika pahasti kun olin tulossa tallilta. Tänään sitten kävin magneettikuvauksessa, uudestaan lääkärillä kuulemassa polven tilanteen, ja vielä fysioterapeutilla saamassa ohjeet polven kuntoutukseen. Hyvä uutinen on se, ettei polvea tarvinnut ainakaan vielä leikata tai operoida, huono uutinen taas se, että ratsastaa saisin vasta tämän kuun lopulla... eli lähes kuukauden ratsastus + blogi tauko.
Polvessa siis oli lumpio mennyt sijoiltaan, käynyt ulkosyrjällä, ja samalla venäyttänyt/vaurioittanut jotain sisäsyrjän kudosta, joka luultavasti jää löysäksi, ja saattaa tehdä mahdolliseksi vamman uusiutumisen, sekä luussa jonkinlainen sisäinen mustelma.
Kävely onnistuu jotenkuten, mutta sattuu. Parin päivän jalan koukussa pito ja käyttämättömyys on kiristänyt tosi paljon jalan lihaksia ja lakastuttanut niitä, en saa tällähetkellä polvea kokonaan suoraan, enkä täysin koukkuun, ja lihaksisto on romahtanut taysin, hädin tuskin saan jalkaa nostettua enää. Ja edelleen polvi on hyvin kipeä.

pari julkaisematonta kuvaa tähän
Roi tollee, jes pitkät ohjat nyt pääsee heinien kimppuun :D


Oon tässä pitkään miettinyt muutenkin blogin jatkoa, koska lukijamäärä pysyy kokoajan samana, ei tule uusia lukijoita joten innostus alkaa lopahtaa, kun aina kirjoittaa samoille tyypeille samoista aiheista... Toki onhan melkeen 200 paljon, mutta kun tuo kaksisataakin kuulostaa tällähetkelle mahdottomuudelta saada täyteen. Kyllä multa kuitenkin löytyy myös muutama tosi ihana lukija, joka kommentoi lähes jokaista postausta ja piristää mun päivää! Kiitos heille :)
Mutta nyt en oikeen tiiä mitä mun pitäis tehä, jos tosiaan voin vasta tämän kuun lopussa ratsastaa... Kuntoutus alkaa ja niin poispäin, mutta siinäpä meni kyllä munkin kesä sitten... Katotaan miten tää elämä tästä jatkuu, toivottavasti se jatkuu myös täällä blogin puolella kun asioihin saadaan selvennystä ja pääsen taas talleilemaan! (:

heippa!

29 kommenttia:

  1. äääää voi ei :-(:-( mää ainaki luen sun blogia ja aina joka postauksen luen kokonaan, mutten vaan jostain syystä kommentoi :D oon siis ihan rekisteröityny, mutta nyt en jaksanu kirjautuu sisää :-D

    VastaaPoista
  2. Eikä:( paranemisia tolle sun polvelle/jalalle, toivottavasti ei tarviis mitään operaatioita:)

    VastaaPoista
  3. Voi eikä! toivottavasti kuntoutuu pian!! Mä ainakin innokkkaana luen tuollaisen hirmu nätin ja taitavan tytön blogia! Tykkään :) Musta kirjoitat kivasti ja ihana kun kerrot monipuolisesti niin epäonnistumisista kuin onnistumisistakin. Kuvat sulla on kanssa aivan ihanan värisiä ja laatu huipussa! :) -sofia

    VastaaPoista
  4. Meri mitä menitkään tekemään! Pukkasko pyörä taas kyydistä? Eivaa, tosi harmi! Olis ollu nii jees viel treffaa, enneku lähen :(

    VastaaPoista
  5. ei ollu oikee ajopeli hallussa :(( mutta niimpä! no kato mää tuun käymää siel teillä pääkaupunki seudulla ;)

    VastaaPoista
  6. Voisitko pitää lifestyle blogia ton kuukauden ajan ja välillä vaikka kertoa roista jos sen kaa oot tehny jotai naastakäsittelyä jne.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu voisin mää varmaa jos teitä vaa kiinnostaa :)

      Poista
    2. Kiinnostaa todellaki!

      Poista
  7. Mua ainaki kiinnostais lukeee lifestyleee jos ei tuuu heppapostauksia !! :) postaukset on aina nii kivoja ja kuvat hyviiä ;) vinkvink kukaha kuvaamas aina välil

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha juu määpä koitan sit postata jotai lifestyle tyylistä tässä 8)

      Poista
  8. mun mielestä toi anniinan, jatan ja sannin tekemät bannerit oli kivoimpia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos mielipiteestä, ne kyllä oli tosi hienoja :)

      Poista
  9. Haha, tuli mieleen kyllä ihan minä ja Savu tästä koko blogista! :D Roi on ihan samannäköinen kun meidän ponitamma. Eiks hiirakko ookki huippu väri? :D Liityin lukijaksi kun alkoi kiinnostamaan teidänkin meno! :) Jos sua kiinnostais myös alkamaan seuraamaan toista pikkusta hiirakkoponia niin käyppä kurkkaamassa, http://savuella.blogspot.fi/ (lukijat ovat myös tervetulleita :D)

    - Ella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, kiva :D kiitos kovasti ja käyn kattoo sunki blogin! (:

      Poista
  10. paranemisia sun polvelle! :D munki mielestä olis tosi kiva jos tekisit lifestyle postauksii nyt sen ajan kun tuo sun jalka on kipeenä, että tää blogi ei aivan tauolle jäis (: sun tekstiä on muutenki tosi mukava lukee ja tykkään kattoo kuinka kehitytte roin kanssa kokoajan huimaa vauhtia!

    VastaaPoista
  11. kiitos ja juu määpä toteutan jotai sellasia postauksia :--)

    VastaaPoista
  12. Joo määkään en oikeen koskaan jaksa kommentoida, mutta kaikki postaukset silti luen! :) mutta näin piristykseksi voisin kommenttia laittaa. Sulla on tosi kiva blogi ja sää oot tosi hyvä ratsastaan! Mutta parane pian ;( ja ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu tää piristi kyllä, kiitos tosi paljon! :)

      Poista
  13. VOIJUMPE! että ärsyttää kun oli tarkotus sulle tehä banneri mutta olin mökillä eikä siellä ollu konetta, ja nyt kun oon kotona nii nää julkastiin jo ! hmph, no, ens kerralla sitte :D Ja mäkin luen sun blogia agtiivisesti! Et ainakaan lopeta ! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, ens kerralla sitte ;-) mutta joo kiva kuulla!

      Poista
  14. Mun kone ei toimi kunnolla nii enoo voinu kommentoija ku puhelin ei aina anna :-( mut ihania nuo kuvat ja raukka sinä !! Mut siis alappas minua joku kaunis päivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voih :(( mutta juu kiitti mappe! :3 ja tuuppa tänne täs ku kerkiät (;

      Poista
  15. Paranemisia! :) Minäkään en kovin ahkera kommentoija ole, mutta aina kun käyn koneella niin katon että ootko tehnyt uusia postauksia! tää on yks parhaista blogeista, joten älä lopeta! ;) Ja kiva jos tykkäsit bannerista! :)

    VastaaPoista