torstai 16. lokakuuta 2014

Roin liikutus + muita kuvia

Moikka! Tää on tämmönen nopee päivitys vaan, kunnon postausta saatte parin päivän sisään, kun loma alkaa. Huomenna vielä koe joka pitäisi jaksaa, ja sitten koko viikko lomaa!
Taisi olla viime viikko, kun Pirpa oli mun mukana tallilla. Ratsastin siis Roin, mutta kuvat olivat aika heilahtaneita ja pimeitä kun kello oli sen verran paljon, mutta saatte niitä nyt alkuun muutaman.

Roilla on nyt siis vasta kävelty selästäkäsin, mutta pian otetaan vähän jo raviakin mukaan



Tarkoitus oli siis mennä ihan puolipitkällä ohjalla, juuri mitään ponilta pyytämättä. Kävelin selästä käsin noin 10-15min, ja sen jälkeen annoin hetken ponin juosta irti, kun oli niin energisen tuntuinen ja halusi selvästi päästellä vähän turhia virtoja.


kuvia ei ole irtojuoksutuksesta tämän enempää, kun kamera ei pysynyt enää yhtään mukana ponin vauhdissa,
joten tässä ainut ei niin heilahtanut kuva :D




Jotta tää postaus ei jäisi ihan värittömäksi ja tylsäksi, aattelin laittaa vielä pari syksyistä kuvaa mitä otettiin muutama päivä sitten Lotan kanssa.






Tää oli nyt vaan tämmönen tosi nopea päivitys, kunnon postausta saatte kyllä ihan pian. Nyt taas jatkan opiskelua, palaillaan! :)

6 kommenttia:

  1. Kiva ku postaat taas pitkästä aikaa!
    Tykkään hirmusesti tosta ekasta kuvasta, jonka otitte Lotan kans :3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa taas lukea uutta postausta! Hienoja kuvia, oot tosi kaunis ;)

    VastaaPoista
  3. Superkiva postaus jälleen meri! :3 ens viikolla kun tuut meille niin aattelin että vois kuvata videopostausta tai jotain jos sulle sopii? ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähänkö hyvä, mää mietin samaa! :D kuvataan vaa ;) ja kiitti jatta!

      Poista