maanantai 20. lokakuuta 2014

Sitä samaa vanhaa



Lukeeko näitä enää ees kukaan? Kiinnostaako ketään meidän kuulumiset?
Tässä pari kysymystä, jotka ovat pyörineet mielessä parin viimeisen postauksen jälkeen, kun katsomis määrät ovat romahtaneet täysin. Kuitenkin jostain kumman syystä aina istahdan koneen ääreen ja kirjoitan uuden postauksen. Voihan sitä toki omaksikin iloksi mietteitään purkaa kirjoittamalla, mutta ei bloggaaminen ole mitään ilman lukijoita.



Normaali kuulumispostaus taas luvassa, kun ratsastin Roin pari päivää sitten ja kuvaajatkin sain tallille mukaan. Taisin toista kertaa nyt ravata enemmän kaatumisen jälkeen, ja Roi on toiminut tosi hyvin. Se on ollut jotenkin tosi kevyt ja herkkä, hyvällä tavalla.
Otin aina kierroksen tai pari ravia, ja sitten kävelin taas. On tuntunut tosi oudolta ratsastaa taas Roilla, vaikka pari viikkoa se vain oli poissa pelistä. Kuitenkin heti alusta asti se on tuntunut aina tosi hyvälle, jes!

kuvat voi olla vähän pimeitä tai huonolaatuisia, kun alko jo vähän hämärtää








pyrin tekemään ratsastuksen aikana aina muutamat peruutukset


lopussa Roi tarjos jo oikeen hienoa ja pitkää ravia, vaikka muoto meinas siinä mennä vähän liian syväksi, kun se ei jaksa vielä kunnolla kantaa itseään ravissa pitkiä pätkiä


Eilen, eli siis sunnuntaina ratsastin myös Roin. Silloin ratsastin enempi eteen alas -ajatuksella, ja poni toimi hirveen hyvin! Hyvää ja pitkää ravia, eikä poni rullannut kuolaimen alle tuntumaa pakoon, vaan liikku tosi hyvin vähän pitemmässä ja vapaammassa muodossa.


Tämmönen postaus tälläkertaa, kommenttia? :)
Nyt tulee postauksia vähän tiheämpään tahtiin, onko hyvä vai huono?
Tosiaan myös tämän päivän talleilusta tulee muutaman päivän sisään postausta, heti kun vaan kerkeän sen tehdä. Tosin ratsuna toimi tällä kertaa joku muu kun Roi, pian näätte kuka... ;)

35 kommenttia:

  1. Parempi vain kun tulee tiheään tahtiin postausta! Muistaa silloin mitä viime postauksessa kerrottiin niin pysyy paremmin perillä mitä siellä tapahtuu (:
    Uuuijui kukahan se on se toinen ratsu :33

    VastaaPoista
  2. Kyllä ainakin minä näitä luen, on sen verran kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä mä ainakin luen sun kaikki postaukset.:) Tätä on niin kiva lukee.:3

    VastaaPoista
  4. Kyllä täällä bloglovinin kautta lueskellaan ! :) ja tässä vielä tämmöinen että voisiko tuon kommenttilootan sanavahvistuksen saada pois? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, en tiennytkään että mulla on sellanen päällä :D määpä yritän ottaa pois! Ja kiitos kommentista (:

      Poista
  5. Kiinnostaa kiinnostaa! Itsellänikin noi katsojamäärät (sekä kommenttien määrä) alentunut tosi paljon, tiedä sitten että onkohan näiden hevosblogien suosio laskenut vai mitä.. Mutta tää oli taas kiva ja ei tosiaan haittaa, että postauksia tulee tiheämpään tahtiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, no se on kyllä hyvin mahollista että näitten suosio on ruvennu laskee vähän.. :-/ mutta kiitos paljon kommentista taas alisa! (:

      Poista
  6. Meri tää on paras blogi, kiva kun postauksia tulee tiheämpään! ;-)

    VastaaPoista
  7. Ainakin kuvien perusteella meette kyllä hienosti! :) Mitkä kuolaimet Roilla on käytössä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ja tällähetkellä sillä on ihan perus nivelet :)

      Poista
  8. Mua ainakin kiinnostaa sun blogis, joka päivä käyn tarkistamassa onko uutta postausta jo :D mutta sä ja Roi meette tosi hyvin!

    VastaaPoista
  9. Kyllä mä ainaki sun postauksia luen mielelläni! :) ja musta on kiva kuulla sun ja roin kuulumisia:) onko roilla, muuten yhtään vuokraajaa? Voisitko joskus tehä esittelyvideon tosta tallista missä roi asustaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitti! Vuokraajaa ei olla vielä löydetty, eli ei tällähetkellä ole. Ja voin mää varmaan joskus tehä jos sellanen kiinnostaa :)

      Poista
  10. kivoja kuvia ka kiva postaus ! :) oon aina ihan onnessaa ku nään että sulta on tulli postaus, ja ei yhtää haittaa vaikka tulis tiheään ku aina kuitenkin kiinnostaa eikä tuu sellasta 'ei jaksais lukea' fiilistä:D en vaa millää ikinä jaksa kommentoida .. :'D

    VastaaPoista
  11. Kyllä kiinnostaa :)! Tää on niin kiva blogi :>

    VastaaPoista
  12. luenluen aina! Hienosti roippeli taas meni ja iha nise toi viimene kuva ;)

    VastaaPoista
  13. Miekin luen aina! :) Oi, että, mä oon vaan ihan rakastunut tohon teiän ponitukseen, se on vaan niin söppeli :D

    VastaaPoista
  14. Täälläkin on yksi aktiivinen lukija, mut vaan ei niin aktiivinen kommentoija :D Roillakin näyttää olevan tosi paksu talvikarva? :) Mutnii mun mielestä tosi kiva blogi ja luen ahkerasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Roi on kyllä jo paksun talvikarvan peittämä nallekarhu :D kiitos paljon tiitu! (:

      Poista
  15. Mä ainaki luen sun blogia ihan säännöllisesti, mutta olen aina ollut aika huono kommentoimaan ;D On kiva kuulla sun ja Roin kuulumisia, eli kyllä kiinnostaa! :) Roi menee tosi hyvin, ja säki ratsastat upeesti :)

    VastaaPoista
  16. Luen aina sun kaikki postaukset :-). Kiva postaus, ja tosi hienosti meette!

    VastaaPoista
  17. Minä luen tätä blogia aina, mutta en osaa kommentoida:D Käyn joka aamu ja ilta katsomassa onko tullut uutta postausta! :) Tämä on oikeesti IHAN PARAS blogi!! ♥:)

    VastaaPoista