torstai 30. lokakuuta 2014

Videopostaus Jatan kanssa!



Postauksen kuvittaa viime viikolla otetut kuvat, kun kävin myös viikonloppuna ratsastamassa Ellillä. Kerron siis pikaisesti siitä, ja lopussa on sitten luvassa videota!
Sillon oli siis jo luntakin maassa, mutta oikeastaan koko se päivä satoi vain vettä ja räntää. Tämän takia kenttä oli mennyt taas tosi huonoksi, se oli märkä ja liukas, enkä uskaltanut yhtään ratsastaa Elliä. Sipsuteltiin varovasti ympäri kenttää, ja toisessa päässä uskalsin ottaa muutaman askeleen laukkaakin. Suurimmaksi osaksi yritin vähän vaan taivutella ponia ja pyytää liikkumaan, kun siitä ei oikeen meinannut tulla mitään kun Elli ei suostunut liikkumaan sellaisella alustalla.

Kuvista juurikin näkee, että mentiin tosi pientä ravia, kun enempää en uskaltanut pyytää. En saanut takajalkoja yhtään mukaan eikä työskentelystä meinannut tulla oikeen mitään..

haha, ehkä pahin moka oli vihree fleese ja pinkki liivi.. :D

Laukassa poni ei oikeen jaksa vielä kantaa itseään, joten kannan itse kädet välillä turhankin korkealla.






loppua kohti poni lähti vähän paranemaan, mutta en tuossa kentällä kummempia uskaltanut siltikään pyytää.

Sitten videopostaukseen, josta voisin vielä sanon pari sanaa. Kuvattiin se siis nyt keskiviikkona, joten pimeä kerkesi tulla kun koulun jälkeen tallille mentiin. Tarkoitus oli kuvata se jo tuolla viime kerralla jolta on kuvat, mutta Ronia ei voinut liikuttaa eikä sää suosinut, joten päätettiin kuvata se nyt.
Ei siis oikeen keretty paljoa kuvailemaan, mutta ompahan jonkinlainen kooste, ainakin vähän vaihtelua näihin pelkkiin kuviin. :) Tuuli kuuluu inhottavasti kamerassa, pahoittelut siitä, mutta pitemmittä puheitta nyt itse videoon!




13 kommenttia:

  1. Hahah määpä en voikkaan sanoa mitään oliko tää hyvä vai huono video mut muuten tää postaus oli tosi kiva ja hyvin kirjoitettu!;-) meri muistakko "meri mulla on sulle pikkuinen salaisuus" XDd

    VastaaPoista
  2. Roi on liian ihanan näköinen! ♥ kiva postaus! Ja muuten löysin sun kanavan vasta tänään! Tilaan sun kanavan! Terveiset Roille!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Roi ei kyllä esiinny tässä postauksessa, mutta kiitos paljon ja kerron terkut Roille! ;-)

      Poista
  3. No vaikka roi ei oo tässä postauksessa niin sun molemmat ponit on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elli on kylläkin vaan vuokraponi, mutta molemmat on kyllä ihania!

      Poista