keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Minun Jouluni!



Nyt tosiaan on kauan odotettu jouluaatto! Tallilla käyty, syöty, ja lahjat avattu. Kurkistetaampa kuitenkin vähän tarkemmin aamupäivään, että mitä silloin tapahtui.
Aamulla kuusen koristeltua, auto starttasi pihasta kymmenen aikoihin kohti Jatan taloa, mittarin näyttäessä 20 pakkasastetta. Suunnitelmissa oli hiihtoratsastusta. Syystä tai toisesta, päätettiin sittenkin mennä ihan vaan pulkalla, mutta vetohommiin Roni pääsi jokatapauksessa.
Ilmeisesti ensimmäistä kertaa Roni teki tuota hommaa, ainakin Jatalla ollessaan se ei ollut aijemmin pulkkaa tai suksia vetänyt. Ensin piti hetki totuttaa poni valjaisiin ja pulkkaan, eikä se erityisemmin reagoinut niihin. Aluksi minä olin pulkan kyydissä ja Jatta meni Ronilla, ja meillä oli kyllä tosi hauskaa! Myös Jatta pääsi kokeilemaan pulkkailua, kun minä menin ponin selkään.
Pari kertaa poni vähän säpsähti ja pulkka kaatui, mutta eikös se vähän kuulu asiaan ;)
Oli ihan hirmu mukavaa, vähän kylmä vaan! (valitettavasti tuosta pulkkailusta ei ole kuvia)


Ihan ensiksi poseerattiin kuitenkin Ellin kanssa, kun myöhemmin se sai vaan katsella vierestä kun me pidettiin hauskaa.



ponin poseeraukset oli tällä kertaa tätä luokkaa :D


minu vauvva ♥

..tosin Elli oli vähän erimieltä asiasta :D


Ehkä maailman sulosin otus! Vai voitteko väittää muuta? ;)

Ronikin tollanen lumiukko





Mää pääsin vielä menemään Ronilla loppuverkat, ja otin siinä muutaman laukka- ja ravipätkän.
Ja jos joku ei osannut yhdistää, Roni on siis yksi Jatan poneista, ja Ellin ollessa vielä vähemmällä käytöllä saikun jäljiltä, Roni pääsi mukaan meidän touhuiluun.
hahaa, näytän joltain alottelijalta! (ja aika paksulta sellaselta) taisin jättää ne ratsastustaidot sinne meijän tallille...


Ronilla on tosi isot ja vaikeet liikkeet, varsinki tälleen ku tokaa kertaa sen selässä olin. Ravi tuntu ihan luonnottoman pomppusalta, nii minähä heiluin siellä sitte ku joku perunasäkki.. Muutenki ku vaatetta oli päällä sen kolme kerrosta, ei tuo ratsastus kovin helppoa ollut. :D
Mutta Roni on kyllä aivan älyttömän hieno ja osaava, ja varmasti oikeen mukava kun sillä oppii ratsastamaan. Oli tosi kiva päästä ees tuoksi pikku hetkeksi sen kyytiin! :)



Jatan jäliltä vähän lyhyet jalkkarit.. :D ja mikähän tota mun jalkaakin vaivaa



Muuten ollaanki vietetty joulua ihan vaan perheen kesken, syöty ja oltu yhessä.


Ihan mahtavaa joulua vielä kaikille!
Mitä teidän jouluun kuuluu? :)

20 kommenttia:

  1. voiii ihania kuvia! muutenki tosi kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista
  2. Hirmu kiva postaus ja pitää kyllä ottaa uusiksi tää pian ♥ :3 hyvinhän sää menit Ronilla ja muutenki niin ihania ootte! :* ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuun kyllä mielellää uuestaa! ;) ja en nyt sanois että hyvi olis menny, mutta kiitos jatta <3

      Poista
  3. Oii ihania kuvia nää kaikki! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana postaus ja ihanat kuvat! (: Ja minkäköhän rotuinen tää Roni on? Näyttää ihan yhdeltä meidän tallilta just lähteneeltä Ronilta, mutta kerta se on ollu siellä jo kauan niin. :D mutta ihan samannäköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on joku welsh, ja se on aijemmin ollut täällä yhdellä ratsastuskoululla yksityisenä, niin tuskin on sama poni, mutta jännä että saman näkönen ja niminen.. :) kiitos paljon elli!

      Poista
    2. Tarkennuksena voin itsekin sanoa niin Roni on Welsh Cob, sektio D. Ja ennen kuin se tuli meille niin asui ihan pienellä kahden hevosen tallilla omistajien omassa pihassa :D eli se on koko ikänsä saksasta tullessaan asunut täällä oulun seudulla, joskus vuosia sitten Äimiskän ratsastuskoulussa oli tuntiponina mutta kisaponina se on myös viime vuodet toiminut niin mulla kuino myös entisellä omistajalla :) hirvee selitys mulla xd

      Poista
    3. No melkeen sama asia vähän lyhemmin vaa ;) koska tiesin kyllä sen kaks edellistä omistajaa Oulusta, mutta en osannu selittää, niin siinäpä täydennys ^ :D

      Poista
  5. Kiva postaus ja kivoja kuvia !! :) Elli on kyllä söpö mutta on se roniki! Minne oot menossa kesällä leirille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ja jep ne on kyllä sulosia :)
      Vaihtoehtoja kyllä riitti leirin etsimisessä, mutta kun kaveria en saanut oikeastaan muualle kuin toiselle puolelle suomea ja ylirannalle, niin sinne ylirannalle olis nyt tarkotus mennä!

      Poista
    2. Tuu ylirannan tokalle esteleirille!

      Poista
    3. En tiiä uskallanko tulla yksin, kun Lotta menee kavereittensa kanssa sille kenttäleirille, niin meen varmaankin niitten kanssa.. Tosin normaali esteleiri kiinnostais mua ehkä enemmän! Niin en oikeen tiiä :/

      Poista
    4. Uskallat sää, sinne on tulossa hirveesti kivoi tyyppei :) !

      Poista
    5. No kuka sää oot? :) ku jos tietäisin ketä sinne tulee, nii sitte voisin harkita!

      Poista
  6. Tosi söpöjä kuvia Jatan poneista! <3 Hyvinhän sää osasit Ronillakin mennä vaikka et ollut mennytkään sille kovin monta kertaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ku sul on tos sivus tollanen juttu mis lukee sust kaikkee niin miten sellasen saa tonne ? Olisi kiva jos vastaisit.

      Poista
    2. Siis ai tuo esittely juttu? Musta se tuli ihan automaattisesti tähän, sitä pitää sitte vaa muokata ja kirjottaa ite mitä haluaa. :)

      Poista