maanantai 22. joulukuuta 2014

Uutta ulkoasua! + bannerit


Ohoops, taas postaus. No, toivottavasti teitä ei haittaa kun postauksia tulee nyt vähän enemmän.

Mutta kuten saatatte huomata, ulkoasu on viimein vaihtunut vähän talvisempaan!
Elikkäs tällä kertaa laitoinkin oma tekemän bannerin, mutta se on vain väliaikainen, koska enhän mää oikeasti mitään bannereita osaa tehdä... Oli kuitenkin aika jo vaihtaa talvisempaan ulkoasuun, niin tein sitten itse tälläsen tosi simppelin. Kuvat tältä vuodelta on vielä aika kehnoja, joten en voinut olettaakkaan, että saamani bannerit olisivat tosi talvisia. Kiitos kuitenkin kaikille vaivan näöstä!
Ajattelin, että olisi parempi pyytää vasta sitten joltain kunnon banneria, kun on oikeasti hyviä kuvia mistä tehdä sellainen.
Tässä nyt kuitenkin kaikki tähän mennessä tulleet bannerit ja muutama sana niistä, kiitos kaikille!


1. Tää on kivan simppeli, mutta tuosta viime talven kuvasta en kauheasti tykkää. Muuten ihan kelpo banneri, mutta tausta olisi voinut olla vähän vaikea löytää, kun on tuo kuvio tuolla takana. Teksti ja sen väri on musta hyvä, eli kivahan tää on :)2. Tää on ainakin talvinen! Muutenki tässä on kiva idea ja tykkäsin tästä, ainut miinut on tuo teksti, sen fontista en oikeen tykkää. Muuten tosi kiva :)3. Tää Ellin tekemä banneri on tosi kiva, ja hyvin olisin voinut laittaa vaikka oikeaksi banneriksi, mutta tässä tää värimaailma on niin ruskee, ettei tuu hirveen talvinen fiilis, mutta ihan on vaan mun huonojen kuvien syytä.. Teksti on kivalla fontilla, ja muutenki tykkäsin tästä :)4. Tässä on tosi kiva ja erilainen idea, tykkäsin siitä! Miinuksena kuitenkin tuo isoin kuva, se ei ehkä ollut kaikista paras valinta tuohon. Muuten tääkin on tosi kiva :) 5. Sainkin vielä muutaman bannerin lisää Nelliltä, kiitos! Tämä ja kaks seuraavaa banneria on siis häneltä. Kaikki oli kyllä ihan tosi kivoja, mutta jotenkin en vaan osannut nähdä niitä tuossa edustamassa blogiani. Toki saa sanoa, jos joku on erimieltä! Mutta näissä on kyllä kivat kuvat, ja kiitos paljon vaivannäöstä myös sulle :)


 6.


 7.8. Tän sain Helmiltä, ja tähänkin tykästyin kyllä ihan tosissaan! Ainut miinus on tuo ehkä vähän sekava teksti, mutta muuten hirmu kiva. Hyvät kuva valinnat, tykkään :)


Iso kiitos kuitenkin vielä kaikille bannereitten lähettäneille!
Ulkoasusta / bannerista olisi kiva saada palautetta, mutta ottakaa kuitenkin huomioon että banneri on mun ensimmäinen itse tekemä, ja vain väliaikainen ;) Mutta saa sanoa, jos joku näistä bannereista sopisi paremmin komeilemaan tuohon blogini yläreunaan!

Jee, joulu on jo ihan nurkan takana!

Niin joo! Mulla onkin nyt joululomalle kivoja suunnitelmia heppailuun liittyen, niistä saattekin kuulla sitten myöhemmin lisää. ;)

12 kommenttia:

 1. en saanut tehtyä mitää kauheen kivaa, joten ajattelin tehdä sulla kolme bannerii ja saisit niistä valita, toki oon nyt vähän myöhässä... :D lähetin ne kuitenkin nyt sun sähköpostiin!

  VastaaPoista
 2. Toi 7 banneri on tosi hieno! Mutta tää ulkoasu ja bannerikin on kivan talvisii:)

  VastaaPoista
 3. Laita tuo 4. banneri, ei tuo iso kuva edes ole huono! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää kattelen vielä muiden mielipiteitä, ja vaihan sitte ehkä jonkun :)

   Poista
 4. Kiitos "banneriarvostelusta" :)! Itekkin mietin vähän tota tekstiä :).

  VastaaPoista
 5. Toi 7,6&4 on kyllä hienoimmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Jep, ne on kyllä hienoja (:

   Poista