torstai 23. huhtikuuta 2015

Iloisia uutisia!


Moikka taas pitkästä aikaa! Kerrankin voin hyvillä mielin sanoa, että on hyviä uutisia tiedossa. Nimittäin tämä taitaa jäädä aikalailla viimeiseksi lifestyle - tyyppiseksi postaukseksi, koska pitkän tauon jälkeen päästään viimein siirtymään takaisin blogin pääaiheeseen, eli ratsastukseen! Tarkoitus oli päästä ratsastamaan jo tänä viikonloppuna, mutta se siirtyykin viikon eteenpäin kun multa poistettiin nyt kädestä luomi, enkä saisi hirveästi sillä veuhtoa ettei tikit aukea. Kuitenkin eräänlaista heppailua on jo tiedossa, kun mitä luultavammin menen kaverin kisahoitajaksi lauantaina.

Haha, vähän oli vielä lumiset maisemat viikko - pari sitten :D



Nyt oon käynyt siis melko ahkerasti fysioterapiassa, ja opettelen tällä hetkellä uudelleen juoksemista. Polvi ei enää oireile juurikaan, ainoastaan tietyt jutut tekee vielä aika kipeää. Ratsastusta sen ei pitäisi enää haitata, joten oon tosi innoissaan kun voin nyt aloittaa 'puhtaalta pöydältä' ja löytää ratsastuksessa sen jutun mitä haluan oikeesti tehä! Viikko pitää siis vielä sinnitellä, mutta tuskin se enää tuntuu missään kun nyt on jo yli kuusi viikkoa taukoiltu.
Keväiset ilmatkin mukavasti piristää, ja uudet varusteet mitä oon löytäny!


:P

Tässä yksi ostos joka mulle luvattiin jo jouluna, eli Charles Owenin Wellington Classic kypärä, josta oonkin jo pitkään haaveillut. En malta odottaa että pääsen testaamaan tätä ihan käytössä! Vielä kun löytäisi sopivat ratsastushousut, alkaisi olla varusteetkin taas kohdillaan.


Tässä vielä kypärä 'käytössä', ja näkyy myös tuo paikka mistä luomi poistettiin :)



Tällänen keväinen kuulumispostaus tälläkertaa!
Toivottavasti seuraavalla kerralla ollaan jo heppailun parissa, moikka ;)

22 kommenttia:

  1. Ihana kypärä! tuollainen samettinen, j kaunis, niinkuin vanhat :). ja kiva että tulee taas hevospostauksia! alatko ratsastella Roillakin taas? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja joo määki tykkään kovasti :)
      Alotan nyt ratsastuksen siis pikkuhiljaa, ja ensimmäisenä aijon nousta Roin selkään kun siihen voin luottaa ja mennä oman mielen mukaan miten polvi kestää (: sen jälkeen jatkan sitten ratsastuskoululla.

      Poista
    2. Tosi kiva postaus! Olen itsekkin haaveillut tuollaisesta kypärästä:)
      Mistä muutes ostit tuon kypärän ja paljokon maksoi?
      Mukava kuulla että pääset pitkästä aikaa hevosen selkään;)
      Millä ratsastuskoululla ajattelit aloittaa ratsastuksen?

      Poista
    3. Kiitos paljon!
      Kypärän ostin äimäraution jostain hevostarvikeliikkeestä, noita löytää helpommin varmaan ihan netistä :D ja makso oikeesti jotain 250e mutta anto parikymppiä alennusta :)
      Ankkurilahtea ainakin käyn kokeilemassa ja alotan siellä jos on hyvä (:

      Poista
  2. Kiva kun pääset ratsastaan c: Ja toi kypärä on tosi hyvä, en oo kyllä ite katunu ostamista hetkeäkään :D Ehdottomasti paras kypärä mikä mulla on ollu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla että on ollu hyvä! kiitos kommentista Linda :3

      Poista
  3. Ihania kuvia, oot hirmu hyvä poseeraan kameralle ;)❤ jes meijän pitää kyllä heti tehä ponien kans jotain kivaa, ku pääset taas ratsastaan! :3 hieno kypärä, et kyllä varmasti tuu katumaan sen ostamista! Nyt ollaan samiksia ;) tosi kiva jos pääset lauvantaina sinne kisoihin mukaan! C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos paaljon Jatta ♥ ;) mukava että kypärä on ollu hyvä ja jeps! Tuun kyllä heti teillekin päin kun oon pari kertaa päässy käymään ensin Roin selässä ja totuttelee ratsastukseen :)
      Lauantaina nähää!

      Poista
  4. Minultakin on suunnitelmissa poistattaa luomi nyt ihan lähi aikoina. Miten se tapahtu ja sattuko? Laittoko tikit siihen haavaan ja kauan ne pitää olla? Kauhee kysely mut ei voi mitään:) oot muuten tosi hyvä bloggaaja ja hiirmu kaunis ja sun postaukset on tosi mielenkiintoisia :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!
      En oo ees ihan varma miten se loppujen lopuksi otettiin pois, kun en oikeen voinut tai edes halunnut katsoa :D ite poisto ei sattunut ollenkaan, mutta se kun piikillä puudutettiin ja tökittiin nii tuntu normaalia enemmän. Mulla on tossa kolme tikkiä ja poistatetaa viikon päästä. Kiitos vielä (:

      Poista
  5. mullakin on tuo sama kypärä tosin tummansinisenä ja oon tykänny tosi paljon! :-) Ja ihanaa et pääset taas ratsastamaan,nyt sit varmaan on ihan erillaista puhtia tähänkin harrastukseen kun ilmat paranee,uudet varusteet ja tietenki sitte toi sun tauko! Itellä ainaki ihan vaan parin viikon tauko oli tuskaa mutta teki hyvää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kommentista! Jep, uskon että nyt riittää intoa taas pitkälle! :)

      Poista
  6. Kiva kuulla että hyvää kuuluu ja hienoa että pääset ratsii nyt parin viikon sisällä! Hienoja ja ihanan keväisiä kuvia, sä oot nii nätti! Hieno kypärä, monilla oon nähnyt noita ja kaikki on todennu hyväks kypäräks, itellekki kelpais :D

    Mullakin on nyt taukoa ratsastuksesta nielu ja kitarisaleikkauksen jälkeen ja tiistaina siitä on jo viikko, uskon ja toivon että pääsen vähintään käväisemään ponin selässä ensiviikolla, kurkku alkaa olla jo paranemaan päin ja paremmassa kunnossa jo nyt kun uskalsin edes toivoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep noita kypäriä on kyllä monilla ja kaikilla näyttäny hyvin ajavan asiaansa ;) kiitos paljon tosi kivasta kommentista, paranemisia myös sinne! (:

      Poista
  7. jee, en itekään malta odottaa että pääset hepan selkään ! tulevaa postausta odotellessa ... oi tosi magee kypärä, liityit charles owen tiimiin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana :'D mut jep viimein, ja kiitos kommentista!

      Poista
  8. kiva postaus :-) ei pahalla, mut eikö cruiserin renkaat mee huonoksi hiekalla ajaessa..? näin olen kuullut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD tää vähä nauratti, ei tuo varmaa hirveesti kärsiny. Kiitos kuitenki!

      Poista
  9. Oonki ootellu sun heppapostauksias, jesjes pian niitäki pääsee siis lukemaan! Ihana postaus jälleen kerran ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ♥ Kiitos paljon Sara piristävästä kommentista! :')

      Poista
  10. Jes, ihanat heppapostaukset alkaa taas :3 Ihania kuvia, tuo kypäräkin on ihana ja tosi kiva et sun polvi on jo paremmassa suunnassa paranemisen suhteen! :)

    VastaaPoista