tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen + mietteitä ratsastuksesta



Moi! Nyt onkin pääsiäislomat vietetty ja koulua pitäisi jaksaa vielä pari kuukautta. Mulla oli kuitenkin tosi kiva loma, ja haaveilin jo pääsystä ratsastamaan, eikä se välttämättä ole edes kovin kaukana tulevaisuudessa! Jalka on parantunut niin hyvin, että ratsastus tuskin hirveästi sitä enää rasittaisi jos vaan kyydissä pysyn. Ihmeen hyvin oon pystynyt olemaan erossa heppailusta, kun nyt tulee kuitenkin jo kuukausi leikkauksesta. Takas satulaan aijon kyllä nousta mahdollisimman pian, mutta pitää nyt katsoa mitä fysioterapeutti sanoo parin viikon päästä, ja yrittää nyt vaan mahdollisimman hyvin jumppailla jalkaa.




Alan myös ehkä viimein uskoa, että kevät on tullut tännekin. Onhan tuota lunta vielä paikoittain aika paljon, mutta nyt on ollut pari päivää niin lämmin että täällä on tarennut hyvin ilman takkia tai jollain ohuella takilla, ja oon päässyt taas istumaan jo moponkin kyydissä ;)

Kuvailtiin Pirpan kanssa vähän tuossa loman aikana, ja muutenkin on aika paljon uusia kuvia joita julkaisen mahdollisesti tulevissa postauksissa. Nyt kuitenkin lisää näitä!

1.

2.

3.

4.
kunnon leijonanharja näissä :D

5.

6.

7.


Ainiin! Viimeksi sanoin että ollaan Tampereen messuilla vaan sunnuntaina, mutta meitä näkee sittenkin myös lauantaina, sillä voitin meille liput viikonlopuksi, niin sama se on sitten mennä molemmiksi päiviksi! Toivottavasti tulee kiva reissu, ja kaikki vaan moikkaamaan meitä :)


8.



Miten teidän loma meni?
Löytyikö näistä lemppari kuvaa? :)


12 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus jälleen! Lempparikuva on varmaan 4. ite oon tulossa molempina päivinä heppamessuille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Venla :) ja aijaa vähänkö kiva!

      Poista
  2. Tosi mukavaa et jaksat olla näin aktiivinen bloggaaja! Taas kiva postaus ja lempparikuvani on tuo 5. tai 3. :)

    VastaaPoista
  3. tosi kiva postaus, ihanan keväisiä kuvia!❤:) voi vitsi, määkin haluisin tonne messuille:D

    VastaaPoista
  4. Superkiva postaus, näitä lukee aina niin mielellään! Aivan ihania kuvia, oot niin kaunis! ♥ Tosi kiva, että oot alkanu kirjottelee tälleen aktiivisesti sun blogia, aina innolla oottelen uusia postauksia. Nähään messuilla sunnuntaina! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos paljon ihanasta kommentista Sara, tosi mukava kuulla ♥ ja jep sielläpä nähää! c:

      Poista
  5. Kiva postaus taas :) Lemppari kuva ehkä 6, mutta kaikki oli kyllä ihania! Hyvä tuuri kun voitit liput lauantaille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä on ollu kyllä näissä lipuissa aika hyvä tuuri, ennenki voitettu tämmöseen heppatapahtumaan :D mutta kiitos kovasti! (:

      Poista
  6. Mukava postaus (: Luin sinun vanhoja postauksia ja puhuit jostain että kävit jollain tallilla tunnilla Vanilla nimisellä hepalla. Oletko käynyt sillä ratsastamassa sen jälkeen? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Ja itseasiassa kyseinen heppa tuli meidän tallille pian sen jälkeen kun kävin sillä ratsastaa, mutta vuokrausmahdollisuutta ei ollut enkä koskaan muutenkaan sen selkään valitettavasti päässyt, ja nyt se on taas muuttanut muualle :/

      Poista