torstai 16. huhtikuuta 2015

Tampereen hevosmessut!

Nytpä on heppamessut käyty ja Tampere nähty, mukavaa kyllä oli! Messut alkaa varmaan osalta pursuta jo korvista ulos kun lähes jokainen blogi niistä kertoo, mutta multa oikeen erikseen pyydettiin postausta täältä niin pakkohan se on toteuttaa. Kuviakin tuli räpsittyä taas melko paljon, ja videonkin saatte meidän reissusta kunhan Lotta kokoaa sen.




Juna starttasi asemalta vähän ennen puolta seitsemää aamulla, mutta itse päätin herätä jo neljän maissa jostain kumman syystä. Junamatka meni tosi nopeasti, vaikka se kestikin melkeen kuusi tuntia. Itse rakastan junalla liikkumista, saa istua rauhassa ja kuunnella musiikkia kun kauniit maisemat vilahtavat ohi, ja näkee myös paljon erilaista seutua!

Perillä oltiin siinä kahdentoista maissa, jonka jälkeen tunti meni etsiessä oikeaa bussia ja viimein päästiin lähtemään kohti messukeskusta. Ensimmäisenä päivänä heti alkuun oli kaikista mielenkiintoisimmat näytökset, jotka juuri missattiin. Päivä meni siis lähinnä katsellessa ja ihmetellessä, mutta kerkesi siihen sisältyä myös tosi mahtavia esityksiä. Ponien esteluokat kerettiin kuitenkin katsoa, ja oli muuten hieno nähä miten nuoria ratsastajia siellä meni ja vielä niin hyvin!
Yö oltiin hotellissa ja illalla kierreltiin vielä hetki Tampereen keskustassa.



Kuvia on taas tosi monta, valitettavasti osa on vähän heilahtaneita kun en oo kauheen hyvä säätelee noita asetuksia sisätiloissa, mutta ethän silti kopioi mitään ilman lupaa! :)


tää muistutti hirveen paljon Roita! :D






Tää oli tosi hieno esitys mun mielestä, ehkä vähän pelottavakin :D






Sunnuntaina oli taas aikainen herätys, aamupala ja hotellihuoneen luovutus, jonka jälkeen lähdettiin kävelemään bussipysäkille ja suunta kohti messuja. Toiselle päivälle oli vähän enemmän suunnitelmia kun vietettiin lähes koko päivä monelle ehkä tuttujen bloggaajien kanssa - Tiian ja Saran. Kierreltiin eri kojuilla etsimässä kaikille jotain tavaraa, mutta itse en löytänyt kuin hanskat. Katsottiin myös isot esteluokat ja muita hienoja ja opettavaisia esityksiä. Tosi mahtava kokemus kaikin puolin, täytyy sanoa!

Oli myös mukava huomata että monet tunnistivat meidät, nimittäin paljon katseita ja hymyjä saatiin, vaikka varsinaisesti juttusille ei kukaan tullut. Muutamaa tuttua ja bloggaajaa nähtiin myös ohimennen.

pari puhelinkuva kera hyvän seuran!












Nää oli ihan sairaan sulosia! :D

takastulo matkalla väsymys rupes painaa päälle, kun kaks edellistä yötä nukuin vaan neljä tuntia, ja seuraavana päivänä oli vielä koe johon piti lukea (meni muuten aivan surkeasti :D) ja juna oli meillä päin vasta yhden jälkeen yöllä.


Kokonaisuudessaan kuitenkin aivan huippukiva reissu, toivottavasti ensi vuonna uudestaan! :)

15 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja hyviähän nää kuvat on! c: määkin kyllä haluun tonne ens vuonna, näyttää niin kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jatta :3 kanttii tosiaanki mennä!

      Poista
  2. Oli ihan älyttömän kiva päivä sunnuntaina! Ihana postaus & sait otettuu ihan sairaan hyviä kuvia :3♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon Sara ihanasta kommentista ♥ oli kyllä tosi kivaa! c:

      Poista
  3. Oli ihana olla teiän kanssa messuilla ♥ Kivoja kuviakin sait napsittua :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oli kyllä huippu kiva nähä! Kiitos paljon Tiia ♥ :)

      Poista
  4. Mä näin sut tuolla messuilla lauantaina ja kävelinkin ihan sun vierestä, mut arvaa uskalsinko sanoa mitään... :D Tosi hyviä kuvia oot saanut! Kumpi päivä sun mielestä oli kivempi, sunnuntai vai lauantai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei, oisit vaa rohkeesti vaikka moikannu tai jotai! :D mutta kiitos kovasti ja mää ite tykkäsin enemmä sunnuntaista koska sillon ties jo että missä on mitäki ja oli hyvää seuraa ;)

      Poista
  5. Yritin kovasti bongailla tuttuja ja teitä, mutta en sitten millään löytänyt ja luovutin :-D Taisin ehkä nähdä sun siskon, mutten oikein tunnistanut .... Mutta toivottavasti teillä oli hauskaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon aika varma et näin sut! Käveltii iha vierestä mut sit just katoit muualle nii en pystyny oikee moikkaa :D mut joo oli meillä kyllä hauskaa! (:

      Poista
    2. aijaa ! :-D taisin taas olla ihan omissa maailmoissa ... hitsi vie !

      Poista
  6. Oii kuinka ihania kuvia! Oli varmasti mukavaa! c:

    VastaaPoista
  7. Mikä sulla kävikään siihen jalkaan? Kivoja kuvia ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se siis leikattiin, osittain johtui synnynnäisestä viasta jonka takia se piti korjata ettei lähde enää pois paikaltaan :)
      Kiitos!

      Poista