perjantai 3. heinäkuuta 2015

Heinäkuun ensimmäinen



Olin tällä kertaa keskiviikkona tunnilla, ja sillon sain hypätä ponilla nimeltä Sheila. Se on reilu 145 senttinen siro esteponi. Aluksi kun kuulin että meen sillä, en kauheasti ilahtunut. Jostain syystä olin ajatellut etten tykkäisi Sheilasta ollenkaan, mutta ennakkoluulot osoittautuivat turhiksi.

Aluksi tuliin taas pientä verryttelyestettä, ja sitten siirryttiin kahden esteen sarjalle, johon lähestyttiin ravilla. Ensimmäinen este oli pieni ristikko, ja toinen este nousi 80cm asti. Tämän jälkeen tultiin muutaman esteen rataa, jossa oli tarkoitus mennä mahdollisimman pientä laukkaa, ja siinä oli myös vanha tuttu käännöstehtävä. Lopuksi rataan lisättiin vielä pari estettä ja alun sarja ravilähestymisellä. Siinä mulle ja parille muulle nostettiin viimeinen este 90 senttiin viimeisellä kerralla. Sheila hyppäs tosi kivasti, ja tykästyin tähänkin poniin ihan kympillä! Se mukavasti imi esteille, mutta kuunteli kuitenkin hyvin pidättäviä apuja. Eikä mua ees haitannut että radan esteet pysy tällä kertaa tosi matalina (viimestä estettä lukuunottamatta), poni meni niin hienosti!

Heti alkuun pahoittelut että lähes kaikki kuvat ovat takaviistosta, koska satuttiin juuri hyppäämään pois päin katsomosta... mutta kuvista kiitos Helenalle ja videoista Venlalle!




Isommilla esteillä mun pitäs taas oppia myötäämään enemmän kädellä, koska nyt menin näköjään hirveästi vaan vartalolla mukaan ja kädet jäi vartalon alle.. No mutta, ainakin jotain mitä lähteä korjaamaan tänään ;)






superponi ♥





Ja tosiaan, tuolla ylempänä vähän vihjasin että oon menossa myös tänään tunnille, mutta en tiedä saanko siitä materiaalia. Pitää nyt toivoa että joku pääsee kuvaamaan, mutta vaikka en tällä kertaa saisikaan kuvia, niin ainakin ajattelin sitten kertoa tänne kellä menin ja mitä tehtiin. :)



Mitä te muuten tykkäätte, kun nyt näissä ratsastuskoulupostauksissa on ollut koosteita?
Ja jättäkää toki muutakin kommenttia meidän menosta, palaillaan! :)

23 kommenttia:

  1. näyttää tosi hyvältä ja näitä koosteita on tosi kiva kattoa ♥

    VastaaPoista
  2. Nää ratsastustuntipostaukset on tosi kivoja! :) Iteki oon menny tolla Sheilalla ja aah se on tosi kiva! Ei mikään ihan perus rats.kouluponi, omat haasteensa. Ja onhan se hypänny jtn 120cm kilpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät, kiitos! Ja jep, sheila on kyllä tosi taitava hyppääjä :-)

      Poista
  3. Tosi kiva postaus js tuota koostetta oli niin kiva katsoa, hyvältä näyttää teidän meno! ❤

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus, ja hyvin meet Sheilalla! Ite en tänään pääsekkään tunnille, mutta ankku lupautu kuvaamaan suaki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tiitu :) & ai harmi ettet tuu, mut kiva että se voi kuvata!

      Poista
  5. Hyvä postaus ja meette hyvin!:)

    VastaaPoista
  6. oi että kuinka mukavalta ponilta näyttää! ratsastuskoulu postauksest on sun kirjottamina tosi miellyttävää luettavaa. tuo tehtävä näytti tosi hyödylliseltä, pitääpä tehdä joku kerta. Ihania kuvia myöskin, vaikka olikin takaapäin suurinosa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon, sun kommentit on aina hirmu ihania! (:

      Poista
  7. Tee vaan lisää näitä ratsastustuntipostauksia, ku nää on nii kivoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä mulla jatkossa hirveesti muualta tuu materiaalia ;) mutta kiva kuulla että tykkäät!

      Poista
  8. Tosi kivasti kyllä kirjotat näitä ratsastuskoulupostauksiakin! Ja nuo on just hyviä nuo koosteet ku vähän tyhmempikin tajuaa mitä tunnilla teitte ;D

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Nää ratsastuskoulu postaukset on kyllä ollut mun mieleeni ja kirjoitat nää ihan super kivasti :) Videot on myös aina plussaa ja niistä näkee hyvin kuinka osaat ratsastaa todella hyvin! :)
    Ei oo mun asia mutta satuin huomaamaan videosta kuinka ikävästi hyppysissä satula hakkasi selkään. Mutta uskon että omistaja kiinnittää siihen huomiota jos on tarpeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tosi kivasta kommentista, kiva että oot tykänny! Ja oho nii tosiaa näyttää siltä, mut varmaan siks siinä on tuo romaani, ja saattaaha seki hämätä että se romaani siinä vaan liikkuu :) mutta en oo varma, ei poni onneksi ainakaa kipeältä näytä tai että se häiritsis!

      Poista
  10. Sheila on tosi kivan näköne poni, tykkään! Ja toi heidän menoki oli tosi kivan näköstä :-)

    VastaaPoista
  11. teidän piti kirjottaa ^^ :'D

    VastaaPoista
  12. Nää ratsastustunti postaukset on tosi hyviä ja näitä on kiva lukea :) hienosti meet myös Sheilan kaa!:)

    VastaaPoista