torstai 9. heinäkuuta 2015

Roita moikkaamassa + kuulumisia



Tällä kertaa saatte kuvia Roista, jotka on kyllä jo yli viikon vanhoja. Oon aina sillon tällön käynyt Lotan mukana tallilla ja päässyt näkemään Roita, mutta nyt kun se on taas saikulla sen kans ei voi oikee tehä mitään, hoitaa jalkaa ja vähän talutella vaan. Kuitenkin musta on kiva käydä välillä ponin luona ja vähän kuvailla, koska on tuo poni niin rakas. ♥ Enemmän Roin kuulumisia voitte lukea Lotan blogista, nyt sitten muutama kuva!



hehe, hassu poni oli iha mun limukan perässä :D








Olin myös vähän aikaa sitten ratsastamassa taas Ellillä, kun käytiin Jatan kanssa maastossa. Sieltä ei valitettavasti ole kuvia, mutta oli ihan huippu lenkki! Mentiin sellasta jättimäistä lätäkköä muutaman kerran täyttä laukkaa, ponit oli ihan mielissään ja kuskit kastu, varsinki minä! Tehtiin myös pieni maastoeste jota tultiin pari kertaa, poni oli niin ihana. Mun olis nyt tarkotus alkaa taas ratsastaa vähän enemmän Ellillä (vaikka pienihän se on, tiedän), en vaan oo löytänyt kunnon vuokraheppaa, vaikka melko vähän oon mitään katsonutkaan. Elliä on kuitenkin niin kiva liikutella, ja onhan se kiva kun on aina myös kaveri kenen kanssa olla tallilla. Ehkä vielä löytyis sellanen vuokraheppa mitä oon hakemassa, mutta nyt mennään vielä tän pikkuponin kanssa. ;)

sulonen Patu poni ♥

..ja Elli näyttää parhaat puolensa ;)



Tein myös Roista uuden videon edelliskesien materiaaleista, joten ajattelin laittaa sen vielä tähän loppuun. :)



Mitä te tykkäätte näistä tavallisista kuulumispostauksista?

20 kommenttia:

  1. Tällanen oli tosi kiva! :) Ihania noi sun ja Roin yhteiskuvat! <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania noi sun ja roin kuvat!❤ oli kyllä sika kiva maasto, pitää ottaa pian uusiksi! ;) aika söpöjä noi kolmen viimesen kuvan ponit❤:D

    VastaaPoista
  3. Saatko mennä sillä uudella ponilla, joka tuli Jatalle? :3 Mutta kiva postaus ja teet sit kans postauksia Ellistä jos alat sitä liikutteleen!! Ois kiva myös, jos postaisit enemmän <3 (8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko että saan, enkä varmaan edes haluaisi kun se on niin pieni :D ja koska se ei oo Jatan oma, nii en usko että se saa antaa muitten mennä sillä. Mutta kiitos paljon & koitan postailla mahollisimman usein, myös Ellistä! (:

      Poista
  4. Kuulumispostaukset on aina tosi kivoja ja sun blogia on muutenkin niin kiva lukea ♥

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus ja tosi ihania kuvia:-)

    VastaaPoista
  6. ihana postaus! kiva kuulla kuulumisia ja nähdä sut onnellisena roin kanssa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ❤️ mukava kuulla että tykkäät!

      Poista