tiistai 10. toukokuuta 2016

VälitodistusPerjantaina, ennen meidän Espanjan reissua, luvassa oli vähän erilaisempi tunti. Meille nimittäin jaettiin välitodistukset! Samaan tapaan ratsastettiin tottakai kuin aina muulloinkin, mutta ilman opetusta. Opettaja istui kentänreunalla kirjoittamassa todistuksia, samalla kun katsoi kaikkien suorituksia. Aluksi opettaja kertoi radan mitä mennään, ja taidettiin keretä tulla se kolme kertaa. Sitä ennen otettiin muutama verkkahyppy linjalle, kunnes alettiin tulla rataa.
Basse oli taas aika energinen, ja alunperin yritin tulla linjaa kuudella laukalla, mutta lopulta päädyin viiteen. Muutama hyppy lähti sitten vähän kaukaa, mutta pääsin kuitenkin niihin mukaan ja ratsastin ponin yli jokaisesta esteestä, enkä jättänyt sitä yksin hyppäämään. Välillä on tullut vähän huonoja hyppyjä kun en oo ite tarpeeksi selkeästi kertonut paikkaa, vaan poni on joutunut epäröimään viimeisillä askelilla. Nyt oon kuitenkin tyytyväinen hyppyihin, vaikka oma istunta ei ollut taaskaan ihan parhaimmillaan. Kokonaisuudessaan tunti meni aika mukavasti, Basse oli hyvin kuulolla alun pienen juntturoinnin ja pidätteitä vastaan tappelun jälkeen. Esteet pysyi koko tunnin 70cm alapuolella, joten mullekaan ei rimakauhu iskenyt. Poni oli taas niin hieno ♥

 Alempana näätte vielä, mitä mun todistuksessa luki!

Suuret kiitokset taas kuvaajille, videot on ottanut Ankku ja kuvat Joanna!(Arviointi asteikkona 1-5 pistettä.)

Ratsastajan istunta/asento: 3,5
Apujen käyttö: 3,5
Hevoseen vaikuttaminen/hevosen kuuliaisuus: 3,5
Täsmällinen teiden ratsastus: 4

Vahvuutesi ratsastajana: tasainen ote, hyvät ja selkeät tiet
Olet kehittynyt: paikan katsominen ja laukan rytmissä pitäminen
Kehittymistavoitteet: johda esteellä selvemmin kun suunta vaihtuu, rohkeampaa ratsastusta


En oikeen osaa sanoa, mitä olin itse odottanut. Vähän jäi harmittamaan kun melkein kaikki arvosanat oli samoja, niin nyt ei sitten tiedä onko jotain sellaista heikompaa aluetta, tai sitten selkeästi vahvempaa. Ilmeisesti ratsastan kuitenkin ihan hyvät tiet sentään.
Myös kehittymis tavoitteita olisin halunnut saada enemmän, koska yleensä tuo johtaminen esteellä ei ole ollut ongelma. Tosin tuo rohkeampaa ratsastusta osui aivan naulankantaan, koska tosi usein ehkä vähän alisuoriudun, enkä ratsasta niin hyvin kuin osaisin. Oli kuitenkin kiva nähdä mitä opettaja on mun ratsastuksesta mieltä, ja nyt tavoitteena on tietysti vaan kehittyä kaikessa!


Koosteesta näätte taas kunnolla tuon radan, ja muutenkin paremmin miltä meno näytti. Toivottavasti jaksatte näitä koosteita katsoa, kun niitä melkein joka tuntipostaukseen aina teen. :)Tällä viikolla käyn poikkeuksellisesti kahdella tunnilla, joista toinen on yksityistunti! Niistä pian lisää, moikka! :)

17 kommenttia:

 1. olisipa meilläkin joskus samanlainen tunti, olisi kyllä hyödyllistä lukea ihan paperista mitä opettaja on mieltä! kivan näköistä menoa teillä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tollanen todistus oli kyllä kiva saada! Kiitos :)

   Poista
 2. Tosi hyvin ratsastat, ootte Bassen kanssa ihan täydellinen pari ♥

  VastaaPoista
 3. Eikä, olette Bassen kanssa aivan upea pari, samantyylistä saa hakea, teidän yhteistyö rullaa, ja olenkohan kuullut joissakin vodeoissa kommenteissa, että Basse olisi äkäinen karsinassa? Siis ei sinun vodeoilla. Ja sun kanssa se näyttää olevan parhaassa paikassa, parhaan ihmisen kanssa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos aivan tosi ihanasta kommentista ❤️ Ja joo, se on varmaa just yks syy siihe että se lähtee, ku ei tykkää vaihtuvista ratsastajista ja siten myös vaihtuvista hoitajista. Siitä on tullu tosi ärsyyntyny eikä sitä nykyää enää hoideta karsinassa, ainoastaan pesarilla. :/

   Poista
 4. Kiva postaus! Nuo koosteet on kiva lisäys postauksiin! :)

  VastaaPoista
 5. Voi että ootte kehittyny Bassen kans ihan sairaan paljon tän vuoden aikana😍 Harmi kun teidän yhteistyö loppuu, mutta jospa pääsisit vielä joskus näkemään Bassea jossain. Ootte hieno pari❤️

  VastaaPoista
 6. Jos kiireinen poni niin muista jalka;)

  VastaaPoista
 7. Ootte kyl niin hyvän näkönen pari Bassen kans ♥ hyvältä näyttää, sun ratsastus on muutenki niiin siistin näköstä!

  VastaaPoista
 8. Sä ratsastat niin hienosti! Ja sä ja Basse ootte niin hieno pari, oikeesti:). Ja kuten aina; hyvä postaus;)

  VastaaPoista
 9. Ootte ihana pari Bassen kanssa! Harmi et se lähtee :( Nyt teidän pitää vaan nauttia yhteisistä hetkistä täysin siemauksin!

  VastaaPoista