keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Roin luona pitkästä aikaaMoi! Taas ois pitkä lista postauksia jotka oottaa toteutumista, samalla kun mun pitäs valmistautua tulevaan koeviikkoon. Palataan nyt kuitenkin takas viime perjantaihin, kun olin ennen mun omaa tuntia Lotan mukana Roin luona, ja pääsin pitkästä aikaa itsekin sen selkään. Sillähän saa nyt ottaa jo ihan vähän ravia, mutta lähinnä koko tunti edelleen kävellään.

Oli kyllä tosi kiva käydä moikkaamassa pikkusta, tuntuu vaan että se ois kasvanu hirveesti! :D Otettiin siinä aluksi muutama kuva maastakäsin, jonka jälkeen ratsastin ehkä noin 10min Lotan jälkeen. Sain ottaa yhden ravipätkän kentältä tallille päin pienessä ylämäessä mikä tallin pihassa on, muuten oltiinkin sitten pellolla. En hirveesti uskaltanut tehdä mitään, käveltiin vain mahdollisimman suoraan ja koitin saada ponin rentoutumaan edestä. Sen kummempaa siinä pienessä hetkessä ei kyllä kerennytkään tehdä, lopuksi käytiin vielä pyörähtämässä takapelloilla ja mentiin talliin.

Kuvat c) Lotta, ja näitä tuleekin nyt aika paljon!


:DDDiso poika ♥
Heheh, vähän hymyilytti selässä ;)

Muuta kerrottavaa mulla ei sitten taidakaan olla tuolta kerralta, hyvin meni ja poni oli tosi kiva ♥
Tänään pääsinkin sitten ihan toisenlaisen ponin kyytiin, kun Ellin tilalla olikin joku muu tällä kertaa. Arvaakos kukaan ketä Jatan poneista pääsin testaamaan? ;)
Heheh no joo, palaillaan!

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kiva ku pääsit moikkaan roita :) hyvin menit nimeltä mainitsemattomalla ratsulla, joku kerta sit uusiksi! ;)❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käy mulle ;) kiitti vielä huippuponin lainasta & muutenki tosi kivasta kommentista! ❤️

   Poista
 2. Ihania kuvia ja hienosti meette!<3:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Sillä ei taideta edelleenkään juurikaan ratsastaa, parantelee jalkojaan rauhassa :)

   Poista
 4. Olipa ihana nähdä sut pitkästä aikaa roin selässä ❤️ Ihania kuvia ja ihanan positiivinen postaus! Mä niin tykkään tästä sun blogista!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! Kiitos tosi paljon :) ❤️

   Poista
 5. Se on vaan tuo sen maha joka on kasvanu hirveesti.. ;)

  VastaaPoista