lauantai 19. syyskuuta 2015

Ronin ratsastusTiuha tahti postauksissa vaan jatkuu! Tosin kaikki tulee monta päivää myöhässä.. Mutta tosiaan, keskiviikkona mulla olikin tämän näköinen ratsu alla Ellin sijaan, nimittäin Jatan kisaponi Roni. Oon pari kertaa saanut aijemminkin kokeilla sitä joskus viime syksynä ja talvena, mutta nyt pääsin ratsastamaan koko tunnin.
Roni oli alkuun tosi hassun tuntunen, ja se on niin herkkä kaikille avuille etten meinannut edes itse pysyä mukana. Pienellä pidätyksellä ja istunnan tiivistämisellä se pysähtyi kuin seinään, ja ei tarvinnut kuin ajatella että pitäisi liikkua vähän oikealle niin poni jo väistää sinne. Oli aivan tosi mahtava päästä tuuppeilemaan noin osaavan ponin kanssa!

Kiitos vielä Jatalle ponin lainasta, ja kuvat on myös Jatan ottamia! :)Alkuun vaan tunnustelin ponia ravissa ja miten se toimii, sekä otin vähän laukkaa. Roni on niin siro ja pienimahainen, miten sen nyt voikaan sanoa :D ..että mun oli vähän vaikee ratsastaa jalalla ja saada pohkeet läpi, mutta onneksi poni toimi pienilläkin avuilla ja kuunteli kokoajan tosi hyvin, niin ei haitannut vaikka olinkin vähän pitkä.
Menin hetken myös ilman jalustimia, ja yritin opetella istumaan Ronin todella vaikeassa ravissa. Oikeasti, se oli vaikeeta.. Myös jalustimien kanssa menin jonkun verran harjoitusravia, mutta lähinnä keventelin koska heiluin kuin mikäkin perunasäkki jos istuin satulassa.
Laukka taas Ronilla on tosi tasainen ja vähän hassukin, mutta sitä oli tosi kiva ratsastaa. Pystyi pyytämään eteen ja laukka rupes pyörii paremmin, ja sitten taas kun otti vähän kiinni poni rupes hyvin kokoomaan itseään hetkittäin. Muoto tosin oli vähän turhan korkea eikä pyöreyttä ollut kokoaikaa, mutta kun itse sain paketin kasaan ja ratsastin oikein, ponikin toimi heti paremmin.
Lopuksi tehtiin vielä laukanvaihtoja ja kokeilin vähän väistöjä. Aikalailla koko tunti meni poniin tutustumisessa ja oikeitten nappuloitten etsimisessä, mutta tykkäsin kyllä hirveesti! Huippu poni ♥Vihaan noita saappaita niin paljon! :D pitäs hankkia mielummin saappaanvarret tai kokonaan uudet saappaat.Ryhti vähän lässähti harjotusravissa.. :D


nappasin Jatan ratsastuksen aikana pari söpöä kuvaa Ellistäkin :)Mielellään menisin kyllä uudestaankin Ronilla, mutta pikkuinen Ellikin riittää mulle aivan hyvin tuuppailukaveriksi ;) Molemmat mukavia poneja!
Tänään mulla onkin oulunsalossa vähän erilainen tunti tiedossa, siitä varmaan sitten seuraavassa postauksessa, moikka!

17 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kivan kuuloinen ratsu tää Roni! :)

  VastaaPoista
 2. Luinkin tästä jo aikasemmin Jatan blogista, kiva lukea täältä vielä sun sanoin ♥ Ihania kuvia & hyvältä näytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on Jatan Blogin nimi?

   Poista
  2. http://ellipo.blogspot.fi/ / Kisaelämää ;)

   Poista
  3. Linkki löytyi postauksestakin ;) mutta tuo siis ^ !

   Poista
  4. Kiitos paljon ihanasta kommentista sara! ❤️

   Poista
 3. Kiva postaus ja menit hyvin Romppapompalla ❤️C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä etten täysin pilannu sun hienoo ponii ;) heheh kiitos ❤️

   Poista
 4. Ihana postaus ja tosi upeita kuvia, ratsastat hyvin ❤

  VastaaPoista
 5. Ompas siro poni :D Mutta kuulostaa tosi kivalta ja mun mielestä tää Roni on tosi kivannäkönen :) Kiva postaus jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roni on tosiaa tollane lyhyitten ratsastajien poni :D mut joo kiitos paljon kivasta kommentista! (:

   Poista
 6. Kivasti näytti teillä Ronin kanssa menevän! Ja muutenkin hyvä postaus :)

  VastaaPoista