torstai 3. syyskuuta 2015

Bassen kuulumiset & asiaa!



Kyllä nää viikot menee nopeeta, kun huomenna on taas jo perjantai ja nyt vasta kirjoitan edellis perjantain tunnista. Silloin oli aivan kamala sää, satoi kaatamalla vettä ja luonnollisestikin oltiin sitten maneesissa. Tämän takia on vaan pari uutta kuvaa, ja nekin vähän heilahtaneita. Mulla on kuitenkin käyttämättömiä kuvia muilta tunneilta, joten ei tää ihan kuvattomaksi postaukseksi jää!
Perjantaina päästiin siis hyppäämään taas, ja tunti meni tällä kertaa vähän penkin alle. Mentiin oikeestaan koko tunti samaa tehtävää / rataa, ja silti saatiin vaan muutama onnistunut hyppy.. Toisella sivulla oli kolme estettä loivalla kiemurauralla, ja toisella tavallinen kolmen esteen sarja, johon tuli yks ja toiseen väliin kaks laukkaa. Alussa välit meinas olla liian pitkiä Basselle, varsinkin kun lähes joka kerta ensimmäinen hyppy epäonnistui, mutta toisella välillä sain yleensä vähän korjattua ja ratsastettua paremmin.

Lopussa opettaja käski mun tulla viimesenä, ja vähän mua pelotti koska tiesin että mulle sit nostetaan esteitä. Koko tunnin esteet oli tosi matalia, paitsi toisella sivulla pysty ja okseri oli tunnin loppupuolella ehkä noin 70-80cm. Kun mun vuoro tuli viimesenä, okseri oli nostettu 95 senttiseksi, ja Basse päätti mennä molemmat välit yhdellä laukalla (vaikka opettaja pidens välejä), ja hyppäs okserin ihan sika kaukaa. Sinäänsä vähän ärsytti, koska kahelle ekalle esteelle saatiin ehkä tunnin onnistuneimmat hypyt, ja sit viimenen meni aivan miten sattuu. Noh, yli me päästiin ja poni sai isot taputukset. Tais olla poninkin ennätys nyt oulunsalossa ollessaan, ja ponnua riittää kyllä vielä paljon isompiikin esteisiin! Hieno se on ♥

Nää vanhemmat kuvat c) Henna, ja uudet kuvat Ankun ottamia :)



Tässä tää 95cm, ja oma istunta ei tosiaan oo mikään paras, kun en päässy ihan hyppyyn mukaan.. :D






Sellaista asiaa mulla vielä, että kuten ootte ehkä huomannut, blogin ulkoasu kaipais vähän uudistusta.. Joten löytyykö ketään halukasta tekemään mulle uutta banneria? :) Voi ottaa kuvat ihan täältä mun blogista, tai voin lähettää sähköpostiin (mun sähköposti merirahikkala@gmail.com), ja muuten saatte ihan vapaat kädet, mutta kuvat mielellään vaan Bassesta ja Ellistä jos otatte täältä blogista suoraa. (: Oisin oikeesti tosi kiitollinen jos joku viitsisi tehä mulle bannerin, niin voisin sitten esim tehdä jonkun näköisen blogiarvostelun tai mainostaa "voittajan" blogia, tai mainita vaikka kaikki parhaimmat. Kiitos jo etukäteen!

20 kommenttia:

  1. Hyvä te! c: Toi sama tehtävä tuotti meille haastetta viime viikolla vaikka esteet pysyikin pieninä, mutta sä ja Basse näytitte suoriutuvan tehtävästä hyvin, ainakin mitä ehdin lopputunnista katsoa. :D Pysyt kyllä tosi hyvin ton ponin hypyissä mukana, ja muutenkin sun ratsastustyyli näyttää sopivan Basselle, ootte kyllä super kiva pari! c: Juu ja voisin kokeilla tehdä banneria sulle, onko bannerin leveydellä tai korkeudella väliä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon tosi ihanasta kommentista linda! c: ja bannerin koolla ei niinkää oo väliä, jos se nyt suunnillee on ton kokone ku nykynen :)

      Poista
  2. Voi että kun ootte niin ihania! Jälleen kerran tosi ihana postaus & kivoja kuvia ♥

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia taas :)! Voin yrittää tehdä jonkilaista banneria jos saan aikaan hyvän niin lähetän ;D

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvin meet Bassella ja sovitte niin hyvin yhteen! Ja minäkin voisin yrittää jotain bannerin tapaista tehdä ;)

    VastaaPoista
  5. heei multa onnistuu vaikka kokonainen ulkoasu sulle ! pistän viestiä ja vähän tarkempaa kysyttävää ;-)

    VastaaPoista
  6. Meette kyllä tosi hyvin bassen kanssa!:)

    VastaaPoista
  7. Oi sä ja Basse ootte ihana pari <3! Ihana lukea teidän touhuilua :)! Ohhoh! Hyppäsittepä korkeita :o, wow! Ja mä voisin yrittää tehä jonkinmoista banneria :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos hurjan paljon! ❤️ ja tosi kiva juttu :)

      Poista
  8. Minäkin voisin jonkun näköistä banneria koittaa tehdä! :) ja tosi kiva postaus taas :))

    VastaaPoista
  9. Onko tuolla Oulunsalossa niin että tunnille saa toivoa aina ponia vai onko teillä jotku vakkari hepat, kun saat niin usein mennä Bassella? Ihania ootte ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa toivoa, mutta lähes kaikilla muilla mun tuntilaisilla jotka on käyny pitempää tuolla on sellane vakkari jolla menee oikeestaa aina, nii sitku kaikil on se oma jolla menee nii mulle on jääny basse :) ja tuolla on kivat opettajat jotka tietää et tykkään bassesta nii siks saan sen useimmiten ;) kiva kun kysyit & kiitos paljon ❤️

      Poista
  10. Sulla on tosi kiva blogi, oon nyt muutaman kuukauden tätä seuraillu ja jokin aika sitten liityin lukijaksi :) Blogin kuvat ovat ihania ja varsinkin sun tekemistä videoista tykkään paljon!

    Mäkin voisin kokeilla tehdä jonkinlaista banneria, jos vain ehdin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että tykkäät! + Kiitos paljon ja kiva jos kerkeet tehä :)

      Poista