lauantai 8. elokuuta 2015

Koulutunti Bassella



Moikka! Pitkästä aikaa oulunsalosta postausta, kun viimein pääsin heppojen loman jälkeen taas tunnille. Tällä kertaa meillä olikin koulua, ja mulle oli laitettu Basse. Alkuverkaksi tehtiin siirtymisiä ja ympyröitä ravissa, ja pian työskenneltiin laukassa jonkin aikaa molempiin suuntiin. Basse toimi tosi kivasti, eikä sillä ollut edes kiire mihinkään. Vasempaan kierrokseen se vähän puski sisään, ei oikeen kuunnellut sisäpohetta tai taipunut sen ympärille. Muutamien taivutusten ja ympyröiden, sekä opettajan istuntavinkkien jälkeen meno rupes parantumaan, ja saatiin pari tosi kivaa ja rentoakin pätkää. Tämän jälkeen päästiin tunnin oikeaan aiheeseen, eli väistöihin.


Kuvat sekaisin c) Lara, Ankku ja Joanna!


Aluksi meno oli vähän jäykkää, mutta tunnin edetessä rupes näyttää paljon paremmalta!




Alettiin siis molemmilla pitkillä sivuilla tekemään väistöjä, ensin aina kentän sisää kohti ja sitten takaisin uralle. Aluksi mentiin tehtävää hetki käynnissä, jonka jälkeen alettiin mennä ravilla.
Bassella on tosi upee väistö jos sen saa oikeesti toimii, koska aluksi se oli vähän kättä vasten eikä kuunnellut apuja, mutta sitten kun sen sai kunnolla antautuu, se väisti tosi nätisti. Välillä ponin pää oli asettunut väärään suuntaan kun itse jätin sen korjaamatta, mutta opettaja huomautti pari kertaa asiasta ja sekin rupes korjaantuu. Menoa hankaloitti vähän Bassen haastava ravi, mutta väistöissä se ei onneksi haitannut. Saatiin monta tosi hyvää pätkää, ja loppu verkat tehtiin laukassa ja sitten loppukäynnit.


Tästä huomaa tuon asetuksen, mutta poni kuitenkin väistää tosi kivan näkösesti!



Loppu laukoissa poni rupes olee jo aika väsynyt joten vauhtia rupes olemaan vähän liikaa, mutta hetkittäin poni jakso vielä siinäkin keskittyä.



Super poni ♥

Ens viikolla sitten taas uus tunti!
Mitä tykkäsitte postauksesta ja kuvista, sekä miltä meno näytti teidän silmään? :)

19 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja tein meno on niin upeen näköstä, väistöt näyttää kuvista ainakin tosi onnistuneilta. Hyvä te ja toi Basse on ihanan näkönen poni ❤

    VastaaPoista
  2. Tuo poni on niiin söötti! :D Minkä mittanen oot? Näytät aika passelin kokoselta tollasten pienten kyytiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merin esittelysivulta löytyy... Hän on vajaa 165cm pitkä.
      Anteeksi, että vastasin Meri - sinun puolesta.

      Poista
    2. Kiitos kivasta kommentista ensimmäiselle anolle! Ja joo, tarkalleen oon 163cm :) & toka ano, ei haittaa mitään että vastasit (:

      Poista
  3. Kuvista päätellen Bassella näyttää olevan tosi kivan näköset askeleet! Teillä menee ihan hirveen hyvin, jotkuhan sanoo, että oot aivan liian pitkä, musta sä oot just soppeli tonne :-) Pääsee Basseki töihin, kun on hyvän kokonen ratsastaja ja sellane joka laittaa sen ponin kulkemaan oikeinpäin! Ootte kiva pari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo bassella on tosi hienot ja lennokkaat askeleet! Ja jep, tollaselle sirolle ponille näyttää kyllä helposti pitkältä, mutta henkilökuntahan siellä päättää kelle ponin laittaa ;) + kiitos paljon ihanasta kommentista! ❤️

      Poista
  4. Teillä meni kyllä tunti tosi kivasti ja itekkin oon kovasti Basseen tykästynyt! Mulla olis kans kuvia teistä, haluatko että lähetän niitä vaikka facebookissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! & joo lähetä vaa jos viitsit vaikka siellä fb tsätissä :)

      Poista
    2. juu määpä lähettelen tässä kohta :)

      Poista
  5. Hyvä postaus & kivoja kuvia, hyvältä tuo teän meno näytti taas :)

    VastaaPoista
  6. voi kuinka kivalta teidän meno taas näytti! hyvää vaihtelua oli nähdä sut ja basse tasasella. hienosti tuo näytti menevän alkukankeuksien jälkeen. hyvin ja näppärästi sait nuoren ponin keskittymään tunnin aikana! oikein kivoja kuvia taas ja huomasi kivoja vaihteluita niissä, kun kuitenki jokaisella oma kuvaustapa. oikein muksa postaus kokonaisuudessaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana miten jaksat kommentoida näin pitkästi ja rakentavasti, kiitos paljon tosi kivasta kommentista jälleen! ❤️

      Poista
  7. Tosi hyvältä näyttää! ♥

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus ja ihania kuvia!<3:)

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva postaus!❤️ Teillä meni tosi hyvin Bassen kanssa=D Teista huomaa sen, että sovitte hyvin Bassen yhteen❤️❤️❤️
    Haluaisitko joku torstain tulla kuvaamaan minua? Minun tuntini on torstaina klo 18-19.00[;

    VastaaPoista