maanantai 24. elokuuta 2015

Nyt taas parempaan päin!Nyt on kyllä vähän eri fiilikset kuin edellisen tunnin jälkeen.. Ei voi muuta sanoa kuin että tää poni on yksinkertasesti paras! Bassen kanssa päästiin siis pomppimaan taas perjantaina, ja tunti meni tosi hyvin. Mitä nyt muutama huono hyppy ja turha pudotus tuli kun itse ratsastin huonosti, mutta muuten oon tosi tyytyväinen ja rakastun tohon poniin koko ajan vaan lisää! ♥

Aluksi tultiin yksittäistä ristikkoa, joka pian nousi 70cm pystyksi. Hypyt osu aika hyville paikoille ja onnistu muutenkin, oikeestaan vaan kerran tais tulla vähän epäonnistuneempi hyppy. Tän jälkeen saatiin ite päättää millasta rataa tullaan, ja mun rataan kuulu yks tavallinen linja, toinen kaarevalinja ja sarja. Sarjalle tuli ekan kerran tosi huonot hypyt ja molemmat puomit tuli alas, mutta muuten rata meni hyvin. Tällä kertaa mun istuntakin pysy kurissa, ainakin suurimman osan ajasta, ja alan muutenkin pikkuhiljaa oppii miten tätä ponia pitää ratsastaa.
Lopuksi tultiin vielä opettajan sanelema rata, jossa yks okseri oli 80cm, ja loput esteistä aika matalia, ja näin oli oikeestaan koko tunti. Tuo kasikymppi oli kuitenki mun ja Bassen yhteinen enkka, ja poni hyppäs sen monta kertaa super hienosti usean sentin ilmavaralla! Sen jälkeen lopeteltiin tunti ja poni sai kunnon taputukset.


Kiitos jälleen suurelle kuvausjoukolle, eli kuvat c) Ankku, Joanna, Sonja ja Pirpa!

Jes, kerranki en oo ihan myrtsi tuolla selässä!Tykkään ihan sikana tästä kuvasta! parhain poni ♥:D ♥

Tein myös videon Bassesta nyt viikonloppuna, joten voisin laittaa sen vielä tähän postauksen loppuun. Toivottavasti tästä välittyy ees vähän se, miten mahtavaa musta on päästä työskentelee tällasen ponin kans, oon vaan niin ilonen et oon löytäny Bassen kaltasen treenikaverin! ♥
Kertokaahan mitä mieltä olitte nyt meidän menosta, ja mitä tykkäsitte videosta? :)

34 kommenttia:

 1. Teillä menei tosi hyvin! Kiva postaus ja ihana video :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja hyvä postaus taas! Tätäkin postausta voi lukea hymyssä suin.. :)

  VastaaPoista
 3. Mikä musa?:) ja tosi kiva kuva tuo mistä itekki tykkäät!:0<3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana toi video teistä, ootte kyllä ihan super pari!♥ c:

  VastaaPoista
 5. Sä kyllä osaat ratsastaa Bassea tosi hyvin siihen nähden, että poni kuitenkin vaikuttaa viä vähän kokemattomalta esteillä :) Muutenkin sovitte kivasti yhteen :3 Tosi kiva postaus ja ihana video!

  VastaaPoista
 6. Äh, sä ja Basse ootte yks ihanimmista pareista <3! Jotenkin sovitte toisillenne tosi hyvin! Kiva postaus taas!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva postaus! Ootte niin hyvä pari että eiteidän menoa voikku ihailla❤️ Toi video on aivan ihana~<3~ Haluaisitko tulla joku kerta kuvaamaan minua minun tunnille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja pitääpä kattoa jos tulisin joskus :)

   Poista
  2. Sulle on joka kerta kuvaaja (tai ainakin aina kun kirjotat blogiin) ja sit ku joku kerran sua pyytää nii "katotaa" ? :D

   Poista
  3. En mä ketään ikinä pyydä tonne kuvaamaan, siellä aina on ihmisiä jotka kuvaa? :DDd ja jos mua ei esim kiinnosta joku tunti tai koulujen puolesta en kerkee muute vaa käyä tallilla nii mikä ongelma täs nyt on?

   Poista
 8. Teillä menee kyllä tosi hyvin ja ihania kuvia!<3:)

  VastaaPoista
 9. Voi miten hieno pari teistä on tullut suht lyhyessä ajassa! Tuommoinen hieman kokematon tarvii ehdottomasti tuollaisen varman ratsastajan kuin sinä:3

  VastaaPoista
 10. Woow, teidän meno näyttää niiin hyvälle, keep going! ;)

  Ainiin, toi video on ihanan simppeli ja sitä oli ilo katsoo :)

  VastaaPoista
 11. Vou, ootte kyl hyvä pari :3 ihana video, kiva kattoo ku huippufiilishän tosta välittyy! :D ja teistä huomaa jo nyt kehitystä :)

  VastaaPoista
 12. Sovitte niin hyvin yhteen, oikeesti! <3 Ihanat te!

  VastaaPoista
 13. Ihana postaus! Sovitte hyvin Bassen kaa yhtee♡ Ainoo huomautus vaa et sukellat aika paljo hypyssä että yritä pitää ylävartalo pystympänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeestaa ees, en pääse bassen hyppyihi mukaa muuten ku noin ku se hyppää nii isosti, ja oon bassen kans just oppinu myötäämää mut välillä makaan joo ehkä pikkasen liikaa.. :) kiitos kuitenkin!

   Poista
 14. Ihana video! Osaat hyvin ratsastaa Bassea :)

  VastaaPoista
 15. kyllä on kaunista toi teidän meno! näkee että basse ei ole helppo poni, vaikuttaa vähän epävarmalta vaikka onkin innokas, ratsastat silti hyvin määrätietoisesti mutta siististi. oli muuten tunnilla taas hyvä tehtävä! onko opettajana mies vai nainen, mielenkiinnosta kysyn. ihanaa, kun oli edelleen näin paljon kuvia! ja video oli niinkuin aina tekeleesi, hyvin tunteita ilmaiseva ja huolella tehty! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua nää sun kommentit! Kiitos super paljon! :') opettaja on mies, ja tosi hyvä sellanen!
   Kiitos vielä ❤️

   Poista
 16. Näyttääpä hyvältä! ♥

  VastaaPoista
 17. Tosi kiva video!♡ Hyvin meette ;)

  VastaaPoista