lauantai 22. elokuuta 2015

Hellepäivän koulutreeni

Taas postausta melkeen viikon vanhasta aiheesta, mutta en kertakaikkiaan kerkee postailee kesken viikon mitään. Ens viikon alussa koitan saaha kirjotettua postausta eilisestä tunnista, ettei nää kuitenkaan tuu ihan peräkkäisinä päivinä ulos.
Mutta asiaan! Viime viikonloppuna tuuppailtiin Ellin kanssa perus koulujuttuja taas, kun oli niin kuuma. Itse satuin juuri laittamaan pitkän paidan päälle - voin sanoa että oli kuuma. Tehtiin alkuun melko samoja juttuja kuin yleensäkin, sekä keskityttiin vähän tarkemmin peruutuksiin ja väistöihin. Tän jälkeen työskenneltiin hetki laukassa, koitin saada molemmat pohkeet läpi ja ponin keskittymään paremmin työskentelyyn, ja että se käyttäs energiat siihen eikä kauheeta vauhtia juoksemiseen.


Kuvista kiitos taas Jatalle! :)


Välillä piti söpöillä ♥Alko olla niin kuuma että en jaksanut enää mennä hiostavilla saappailla ja satulalla, joten otin ne pois ja mentiin hetki vähän rennommin. Sen jälkeen tulin taas alas selästä ja vähän venyttelin ponia ja koitin saada niiden avulla maastakäsin Ellin selkää pyöreemmäksi, ja osittain se ehkä auttokin ja poni rupes myös ratsastaessa vähän paremmin ottaa selkää mukaan työskentelyyn, ja ainakin takapää teki hyvin hommia. Tultiin vielä pari kertaa puomeja mitä maassa oli, ja lopeteltiin sitten kun tuntu että hyviä pätkiä oli tullu tarpeeks.
Tosi mukavasti meillä meni taas ja poni oli kiva ratsastaa! Hieno pikkunen ♥

Yritän saada tehtyä myös jonkun erikoispostauksen tässä piakkoin, kun nyt on tullut paljon tavallisia tuntipostauksia ja kuulumisia. Seuraavassa postauksessa kuitenkin taas mun ja Bassen tunnista!
Jättäkäähän kommenttia ja mielipiteitä, moikka :)

8 kommenttia:

 1. Tee Ellin kaa joskus ihan koko tunti tosi paljon asetteluja ja taivutuksia vaikka kaheksikolla niin suuntakin vaihtuu. Ja kun asettelet paljon niin poni tulee rehellisemmin sun avuille kun se vertyy!:) tekis varmaa tosi hyvää ellille:D mut hyvin meet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me tosi vähä ratsastetaan kyllä uralla, paitsi sillon ku elli puskee sisää nii ratsastan tarkasti kulmat jne, mutta tosi paljo mennää ympyröillä koska niitte avulla taivuttelu on tosiaa helpompaa. :) et yleensä teen tollasii ja muita monipuolisii tehtävii, ja välillä tietty mennää rennommin jos ei hirveen tosissaan jaksa tuuppailla. Mutta kiitos kommentista! (:

   Poista
 2. tosi kivoja kuviaaa ja meette nii hyvinn <3 !

  VastaaPoista
 3. Voi että kun ootte söpöjä ❤️

  VastaaPoista
 4. oi mite elli on kyllä suloinen :3 näytti poni kyllä menevän todella hyvin, rentoutukin jo ton verran. tsemppiä seuraavaan kertaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli on ❤️ & kiitos paljon ihanasta kommentista jälleen! (:

   Poista