torstai 6. elokuuta 2015

Viikon ratsastukset



Mulla ei oo hirveesti ollu nyt motivaatiota ja intoa tulla postailee, vaikka nää uittokuvatkin on lojunut kovalevyllä jo viikon päivät. Pariin viimeseen postaukseen on tullu tosi huonosti kommentteja, joten olis kiva kuulla mitä te haluatte / ootatte mun postauksilta, niin olis helpompi lähtä korjailee tulevia postauksia!
Mun viikko on kuitenki menny tosi kivasti, oon taas käyny tosi paljon tuolla Äimärautiolla, välillä muuten vaan ja välillä ratsastamassa. Noin viikko sitten olin uittamassa Sellu nimistä hevosta, ja eilen olin sillä vielä itsenäisellä tunnilla. Molemmat tunnit meni tosi hyvin, oli taas hirmu mukavaa!


Pahoittelen jälleen kuvien laatua, jouduin tallentaa nää facebookin kautta kun omaa kameraa ei ollut mukana.



Sellu on niin iso, että se ei meinannut oikeen uida kunnolla, aina kurotteli vaan pohjaan ja otti sieltä vauhtia.. :D




Itsenäisellä tunnilla tuuppailtiin koulua, ja muutaman kerran hypättiin pientä kavalettia. Sellu toimi aika kivasti, varsinkin laukka oli tosi miellyttävä ratsastaa, kun välillä se kokosi itseään tosi hyvin ja laukanvaihdotkin onnistui kivasti. Tollasta isoa hevosta mun on edelleen aika vaikee ratsastaa, mutta Sellu on kyllä oikeen mukava tapaus!

Kava, jota sain myös hetken testata yks päivä :)


Tällä ponilla sain myös mennä jonkin aikaa, ja ai että miten ihastuin siihen! Ensi kerralla varmasti vuokraan tätä, ja ehkä sillon saisin kuvaajankin mukaan ja parempia kuvia. :)

Mulla on myös mennyt 300 lukijan raja rikki, iso kiitos siitä! Sen kunniaksi tekisin mielellään jonkun erikoispostauksen, jos vaan ehdottelette jotain. :) Eli jos on jotain mielessä, niin laittakaahan ehdotuksia tulemaan! 

32 kommenttia:

  1. Haha, rupesin kolmatta kuvaa katsomaan että "herranjesta, toihan näyttää ihan mun ponilta":D
    Tosin kokoeroa taitaa ilmeisesti vähän olla, omani on about 145 senttinen poni.

    En ole blogiasi lukenut kovin kauaa niin en ole varma mitä postauksia olet jo tehnyt, mutta tässä silti muutama ehdotus; Q&A postaus, ratsastushistoria postaus, postaus siitä, mitä virheitä haluaisit parantaa istunnassasi/ratsastuksessasi ja mihin taas olet tyytyväinen(en keksinyt mitään lyhyempää nimeä tälle:D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah joo, sellu taitaa olla melkeen 170cm :D mutta kiitos paljon tosi kivasta kommentista & ehdotuksista! (:

      Poista
  2. Harvoin tulee kommentoitua mutta siis tosi kiva on lukea näitä postauksia, kun käyn itse samoilla talleilla jonkun verran, niin sitäkin kautta kiva nähdä kuvia/kuulla hevosista jne :) Että uusia heppapostauksia ootellen! :) Ja minusta kans esim ratsastushistoria -postaus/elämäni hevoset tms olis kiva !

    VastaaPoista
  3. Uii Kava on tosi söpön näkönen!! Ja on sulla enemmän lukijoita kuin 301, koska kaikki ei oo rekisteröityjä. Esim. mäkää en oo koska en oo tehny tiliä, vaikka oon lukenu sun blogii jo yli puol vuotta. Luen siis aina anona. Ja ratsastushistoria olis kiva postaus.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kava oli kyllä tosi sulonen ja mukava ratsastaa suokiksi, yleensä kun ei oo ihan mun makuun :D + kiitos kommentista ja ehdotuksesta!

      Poista
  4. heei apua kuka toi viimenen poni on? :D näyttää niin yheltä ponilta joka myytiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen oikee nimi taitaa olla sando, tuolla kutsutaan ilmeisesti vaan poniksi :D ja hyvin mahdollista, tullut ihan vasta tonne!

      Poista
  5. Tosi kiva postaus ja kivoja kuvia!:)

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus!
    Toi poni oli ihan hirmu söpö♥️
    Ymmärrän muutes miksi pidät niin paljon Bassesta kun menin sillä itse tänään=) olen muutes huomenna tallilla niin voisinko/haluaisitko, että kuvaan sinua? Muutes Q&A postaus olisi kiva tai ihan perus myDay:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan ainakin kameran mukaan, nii voit kuvata jos haluat! :) + kiitos paljon kommentista, ja jep Basse on kyllä huippu!

      Poista
    2. Juu voin kuvata sinua:)

      Poista
  7. Toivekuvapostaus tai kysymyspostaus :)

    VastaaPoista
  8. Ite oon aina tykänny katella sun videopostauksia sun muita, että semmosia vaan tulemaan ;) Haha! Ihana postaus jälleen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, kiitos paljon kivasta kommentista sara! ❤️

      Poista
  9. Tiedätkö mistä tää kava on tullut? Ja kuinka kauan on ollut tallilla...:) vähän aikaa sitten tallilta jolla käyn myytiin saman niminen ja rotuinen heppa, niin aattelin olisiko sama kyseessä!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa sanoa, mut ei tietääkseni oo ihan hirveen pitkää tuolla tallilla ollu :) hyvin mahollista että sama heppa!

      Poista
  10. Elämäni hevoset tai MyDay olis kiva:)

    VastaaPoista
  11. Oi, tosi ihania heppoja ja hyvä postaus! Musta sun blogi on tosi ihana ja postaukset on aina pirteitä ja kivoja lukea, itse ainakin yritän kommentoida parhaani mukaan ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, kiitos tosi paljon sulle! ❤️

      Poista
  12. oikein kiva postaus tääkin! ihania kuvia nuo uitto kuvat, vaikka laatu ei ollut parhain ja onnea 300 lukijasta! :)

    VastaaPoista
  13. Tosi kiva postaus! Ihania kuvia ollu kaikissa näissä viimeajan postauksissa :)

    VastaaPoista
  14. ei vitsi! tuo kava on mun vanha hevonen :D<3

    VastaaPoista
  15. muuten unohdin mainita ettei kava ole suokki, vaikka siltä näyttääkin :)

    VastaaPoista
  16. Uu hyvä postaus 😛👌🏻 joo sandon oikee nimi on sunrise alehandro ja mää kutsun sitä sandoksi 😄!

    VastaaPoista